writing-img

planica

clock-img

19.03.2009, 21:54

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

Kaj gre katera ta vikend, kaj na naš največji šov , ki je zadnja leta predvsem pijanka...pogledat, pa malo naše orle podpret z kakšno zastavo user posted image ....

clock-img

19.03.2009, 21:58

clock-img

Anonimen

pa malo naše orle podpret z kakšno zastavo user posted image ....

S kaksnim pivom..ampak doma user posted image .

clock-img

19.03.2009, 22:08

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

SEm zopet pomislila, da katera za plenice sprašuje...user posted image

Ne, mi ne gremo...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

19.03.2009, 22:38

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

moj dragi gre!

clock-img

19.03.2009, 23:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Mi smo mislili iti v nedeljo zjutraj gor, ampak ne bo nič od tega. Najverjetneje bomo med bolj utrujenimi še od sobotnega večera & noči (najprej koncert Lepe Brene, nato nadaljevanja zabave v diskoteki), za povrhu tega pa sem jaz med bolj zmrznjenimi ljudmi in bi se mi tekom dopoldneva gor najverjetneje zmešalo od mraza. Tako, da bom prenos gledala kar doma - direkt iz postelje in z jutranjo kavo ob sebi. user posted image

clock-img

21.03.2009, 12:57

clock-img

Anonimen

Jutri gremo, danes pa poslušam med kuharijo in se valjam po telh od smeha ahahahaha user posted image  Kakšne ima Stare to je za crknit user posted image

"Ježeš Marija Finec se je podelal v hlače"
"Ko je Kasai bil svetovni prvak je Gregor Schlierenzauer bil star -1 leto"
"Ko je Kasai dosegel nevemkaj Gregor Schlierenzauer še ni dobro znal uporabljati svojo lopatko"
"Nekoč je kot Lojze skakal kot predskakalec"
"Predskakalec se je pojavil na hrbtišču kot ena majhna mravljica"

user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

21.03.2009, 15:30

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

Anja a tut vi greste juteruser posted image , mi enako ..samo če ne bo preveč vetra, pa to da moreš avto pustiti že v kranjski gori....bo zanimiv ja sploh do tam pridet user posted image

clock-img

21.03.2009, 16:35

clock-img

Anonimen

No tega da je v KG treba parkirat nisem vedla user posted image  A ti to resno al se šališ?

clock-img

21.03.2009, 19:10

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ne anja ..se ne šalim , včeraj so tisti mal bolj pozni , in seveda danes morali pustiti avtomobile že v Kranjski Gori...,ker jih je policija izločala user posted image
tako da potem sledi , pol ure intenzivne hoje.....
mamo že budilke naštimane user posted image ...da zgodaj krenemo

clock-img

21.03.2009, 19:26

clock-img

Anonimen

Pišuka! Neugodno user posted image

Mah mi bomo šli ob ene osmih od doma pa bomo vidl a bojo mel kej tolerance k mamo dojenčka sabo al nas bojo poslal v KG na tortico in nazaj domov user posted image  Do Planice pa res ne bomo trajbal vozička user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni