writing-img

plavalni tečaj

clock-img

23.07.2007, 10:52

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

naša princeska je šla pa danes prvič na plavalni tečaj. je bila kar nervozna, ampak prvi vtis (vsaj moj) je bil zelo pozitiven. bomo videli kaj bo z njo popoldan. upam da ji bo všeč. voda ji je všeč, samo rada ima trdna tla pod nogami in ni najbolj pogumna. najprej mora premagati socialni stik, potem pa še vodo. bo kar pestro.

pa tudi jaz že cel dan gruntam, kako se ima user posted image

iz malega zraste veliko

clock-img

23.07.2007, 11:00

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Če ste jo dali v plavalni tečaj na Kamniški bazen lahko povem, da imamo s tem 14 dnevnim plavalnim tečajem zelo dobre izkušnje. Letos je nesrečen splet okoliščin povzročil, da ni mogla iti, vendar pa bo šla spet naslednje leto.

clock-img

23.07.2007, 11:46

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

ja, moja je bila tudi prejšnji termin na tem tečaju in je bila vsa navdušena.....je pa po mojem priblizne iste sorte kot tvoja piščanc...boš vidla da ji bo všeč, ker res znajo z otroci user posted image user posted image

clock-img

23.07.2007, 13:47

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ne, nismo je dali v Kamnik, ker je samo do 12 ure.
sem jo vpisala na kodeljevo, so se mi zdeli zelo strokovni, pa še kosilo ima in jo lahko pridem iskat po 15 uri.

upam, da ji bo res všeč, ker drugače bo kar težkih 14 dni. kar veliko konfliktov bo morala pregurati, da se bo počutila dobro. nikogar ne pozna, pa še plavanja se boji. ampak prvi vtis vaditeljev je bil res pozitiven, zdaj me pa firbec matrauser posted image .

jutri javim kako je šlouser posted image

iz malega zraste veliko

clock-img

24.07.2007, 17:20

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

po prvem dnevu je mala izredno zadovoljna. predvsem me je presenetila njena odraslost in neodvisnost.

jaz vsa navdušena hitim spraševat kako je bilo...pa vprašam če je bilo kaj fantov - tako da bi se malo razgovorila. in mi odvrne - a si jih kaj videla v telovadnici? (seveda jih je bilo veliko user posted image )

sem se bala, da ne bo hotela hoditi, ker res nikogar ne pozna, ampak se je dobro ujela.

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem