writing-img

plavalni tečaj za dojenčke-maribor

clock-img

05.03.2010, 13:57

clock-img

t4sa

pencil-img

48

Pozdravljni.
Mene pa zanima, če je katera že hodila na plavali tečaj za dojenčke na Fontano(kako je bilo??), ali pa če katara misli iti?

clock-img

05.03.2010, 15:30

clock-img

salcka

pencil-img

249

super user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 15:38

clock-img

salcka

pencil-img

249

SUPER

clock-img

05.03.2010, 15:39

clock-img

salcka

pencil-img

249

IZVIRNO SPOROČILO: salcka

SUPER

ups...

clock-img

09.03.2010, 12:01

clock-img

t4sa

pencil-img

48

Je super, kaj pa rabiš kaj za zraven???

clock-img

10.03.2010, 20:02

clock-img

Monni

pencil-img

164

Mi ga ravno obiskujemo in moram reči da uživamo, tako mamice, atiji ali stari starši kot otročki. Obroč dobiš na bazenu, tako da potrebuješ za otročka samo kopalke oz. kopalne plenice. 

clock-img

11.03.2010, 13:53

clock-img

endrina

pencil-img

349

Mi smo bili, sam šele ko je bil naš prvi star okrog 10 mesecev. Zelo je užival. Tudi s tem ta manjšim bomo šli, ko bo star toliko - torej v jeseni. Prej ziher ne, ker sem videla kako je to zgledalo, ko so bili dojenčki stari 4. mesece. Ni se mi zdelo da otroci kaj veliko uživajo, saj niti ne vidijo prek tistih obročev kaj se dogaja, pa niti ne zmorejo sodelovati v igricah - tu jim je edini fealing da so v vodici, pa da starši pojejo in se igrajo z njimi. Se mi zdi da imajo večji dojenčki več od tega kot ta manjši. No, se pa seveda vsak sam odloči, da ne bo pomote. Vsak sam najbolje je kako in kaj.

clock-img

11.03.2010, 17:11

clock-img

t4sa

pencil-img

48

endrina- ja to imaš prav, da bi boljše bilo iti ko bi bila malo večja, nevem bom še premislila, kako pa kaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem