cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plavanje dojenčkov okolica Slov. Konjic

clock-img

04.04.2008, 10:14

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Pozdravljena!

Mene pa zanima ali je katera mamica z malim dojenčkom (3 mesece) iz okolice Slov. Konjic, ki bi hodila na plavanje dojenčkov??

Kje v bljižini se to sploh izvaja ( V zrečah???).

Hvala

clock-img

10.04.2008, 20:43

clock-img

ines19

pencil-img

4

Lp t*e*j*k*a !

Js sem iz zreč, in v termah zreče baje imajo plavanje za dojenčke,oz. bazene takšne...
A prav iz slov. konjic si?? in kolk je vasi tamali star? a je priden??lep pozdravcek vsem...

clock-img

11.04.2008, 09:23

clock-img

inesc

pencil-img

298

Zdravo!

Jaz sem sicer iz Celja, je pa moj partner iz Zreč. Sem se pri kolegici iz Zreč pozanimala glede plavanja v Termah in ga ne izvajajo več, ker nimajo primernega fizioterapevta. Menda je najbljižje plavanje sedaj v LJ ali na Ptuju. Sem pa nekaj slišala, da plavanje izvajajo na Dobrni. Je pa to za preverit.

Upam, da vama bo uspelo. Pa javita, ker tudi mene to zanima.

LP, Ines

clock-img

11.04.2008, 09:33

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
na žalost ni plavanja niti v Dobrni več!!

clock-img

11.04.2008, 09:41

clock-img

inesc

pencil-img

298

No, torej tudi Dobrna odpade. Če vaju zanima telovadba z dojenčki, se (bo) izvaja v centru Pro Vitalis nasproti starega Topra v CE. Vodi jo fizioterapevt, zraven pa je sestra, ki je usposobljena za ravnanje z dojenčki, ki bo izvajala učenje masaže dojenčka in pravilni handling. Mora biti dobro. Jst moram počakat še 5 tednov, potem se jim pridružim. Vse to pa poteka pod okriljem dr. Ocvirkove. Če želita, vama posredujem tel. številko.

LP, Ines

clock-img

11.04.2008, 10:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: inesc

No, torej tudi Dobrna odpade. Če vaju zanima telovadba z dojenčki, se (bo) izvaja v centru Pro Vitalis nasproti starega Topra v CE. Vodi jo fizioterapevt, zraven pa je sestra, ki je usposobljena za ravnanje z dojenčki, ki bo izvajala učenje masaže dojenčka in pravilni handling. Mora biti dobro. Jst moram počakat še 5 tednov, potem se jim pridružim. Vse to pa poteka pod okriljem dr. Ocvirkove. Če želita, vama posredujem tel. številko.

LP, Ines

No, no počakaj malo. Naj se lepo nauči 3 mesečnik prvo plavat, potem pa hitro na telovadbo z njim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem