writing-img

plavanje za dojenčke

clock-img

11.09.2008, 15:09

clock-img

gajči

pencil-img

252

Tiste mamice, ki imate že izkušnje s tem. Zanima me predvsem za LJ, za Atlantis in Fakulteto za šport. Kje vam je bilo všeč, zakaj ja, zakaj ne, kakšna izkušnja. Hvala

clock-img

11.09.2008, 17:00

clock-img

oro

pencil-img

95

Ta stvar je odlična!user posted image  Plavali smo na Difu, menda je tam nabolje. Dojenčki in mame ful uživajo, napredek v plavanju pa je odvisen tudi od starosti dojenčka (moja je bila najmlajša, pa je bla to bolj zabava kot kaj drugega).

Poleg plavanja je fino tudi zato, da sta med ostalimi mamicami - družba, socializacija, mačl tut ti vidiš, kako se drugi rihtajo...

Učitelji so pa tut odlični!user posted image

Pojdi na uvodni sestanek, pa se boš lažje odločila.

clock-img

11.09.2008, 17:13

clock-img

julči

pencil-img

340

oj, oro kok ste bli pa stari k ste plaval?

clock-img

11.09.2008, 17:57

clock-img

oro

pencil-img

95

4m in nekaj dni - 4 m je itak minimum

clock-img

11.09.2008, 19:51

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

kakšna je pa približno cena plavanja?

clock-img

11.09.2008, 20:21

clock-img

julči

pencil-img

340

cena je 95e, tečaj traja 3mesece (10 ur), 1x tedensko

clock-img

11.09.2008, 21:02

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

zivjo:-)
mi smo se prijavili za oktober..na fakulteti za šport-tam je baje najbolje...
smo bili ze s ta prvim in je res super stvar
priporočam

clock-img

12.09.2008, 07:26

clock-img

Carmenka

pencil-img

20

Pozdravljene!

Mi smo bili na plavanju v atlantisu spomladi, cena mislim da 94€. Zelo zadovoljna ker je ogromen parking, blizu obvoznice, cena vključuje vstop za dve odrasli osebi in dojenčeka, eno uro vodenega plavanja potem pa lahko ostaneš dalj notri, uradno 2.5 ure če pa si dalj pa tudi ne težijo, lahko greš z vozičkom notri. meni je bilo všeč ko sem jo po plavanju nahranila je zaspala jaz sem pa še plavala in se razvajala na masažnih šobah ali pa brala na ležalniku. tečaj poteka v termalnem delu, kjer ima voda 31 st. Na koncu smo dobili CD s slikami, tudi tistih kjer otroka potopiš pod vodo. Marca dobimo drugega dojenčka in komaj čakam da gremo spet. Na tečaju je bila tudi mamica z dojenčkom in oče z hčero, vse za ceno tečaja.

Priporočam.

clock-img

12.09.2008, 09:32

clock-img

julči

pencil-img

340

Carmenka kdo pa organizira tečaj v Atlantisu? A imajo za ta tečaj kšn poseben bazen- zarad čistosti vode,...?

clock-img

12.09.2008, 10:35

clock-img

Carmenka

pencil-img

20

plavanje ima Aquamania, posebnega bazena nimajo, imajo pa neprestane kontrole kakovosti vode in je baje med najboljšimi.

LP Karmen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem