writing-img

plavanje za nosečnice

clock-img

08.07.2005, 15:58

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Premišljujem o tem, da bi v 5 mesecu :nosecka: (v začetku oktobra) začela hoditi na plavanje za nosečnice. Sem iz Ljubljane in vem da imajo ta tecaj na fakulteti za šport na Kodeljevem, mene pa zanima, če ji bila na tem plavanju katera izmed vas? Pa pri katerem mesecu nosečnosti ste se začele tega tečaja udeleževat?

clock-img

08.07.2005, 18:03

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Ojla!

Jaz sem zacela tam nekje 4-5 mesec! Nikoli ni prezgodaj, saj je samo plavanje ful uredu. Dlje kot bos hodila bolje bo zate in za :duda:. Jaz sem nehala hodit junija, ker imajo pri mojem :love: doma zunanji bazen in sedaj hodim vsaj 3x tedensko tja plavat (pa tudi na morje). Jutri zakljucimo 33 tednov!

LP Kety

clock-img

08.07.2005, 20:21

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Samo pazi, ker ne priporočajo, da se namakaš v vodi, ki ima več kot 30 C (terme). Najbolj priporočajo olimpijske bazene, kjer je voda malce bolj mrzla. Ni dobro zaradi pregrevanja.

Predvidevam, da boš hodila v pokrite bazene v začetku oktobra.

Za :nosecka: pa je ful dobro, če hodi plavat.

lp, pika_b :sloncek:

clock-img

09.07.2005, 12:39

clock-img

bobika

pencil-img

1470

že par dni nameravam vprašati, kako je s kopanjem v termah - razen, da v prevroči vodi ni dobro biti. Imam karte za ptujske toplice, pa me zanime, kako je tam poskrbljeno s higijeno. Malce me je strah, kakšnih okužb, ki so kr pogoste v termah in toplicah.

clock-img

11.07.2005, 11:16

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Ko greste plavat pazite še, da se čimprej preoblečete, da se mokre kopalke ne sušijo na vas. Pa pridno plavajte! :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem