writing-img

plenička ponoči pemoči

clock-img

27.02.2007, 20:05

clock-img

buda

pencil-img

18

Zanima me katere pleničke uporabljate, da zdržijo celo noč. Moj sinček je vedno polulan okoli 3 ponoči. uporabljam mullerjevo znamko od 9-15 kg.
Ali ga čez pleničko še previjete z bombažno pleničko?
lp in hvala za odgovore.

clock-img

27.02.2007, 20:12

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Probaj pampers active fit.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

27.02.2007, 20:12

clock-img

yaris

pencil-img

549

Mi uporabljamo pamperske, pa ga vsako noč, ko se zbudi in je lačen poleg tudi previjem,ker drugače je zjutraj on in postelja mokra.

clock-img

27.02.2007, 20:20

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Našauser posted image  ima podnevi mullerjeve plenice, ponoči pa Pampers (mullerjeve so ponoči premočile)! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

27.02.2007, 20:24

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Mi imamo ponoči pa Huggies modro-zelene in ne premočijo.

clock-img

27.02.2007, 20:31

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Ja, odkar mi uporabljamo Pamperske Active Fit, nam ne premoči popolnoma ničuser posted image user posted image

clock-img

27.02.2007, 20:40

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

IZVIRNO SPOROČILO: Miška76

Ja, odkar mi uporabljamo Pamperske Active Fit, nam ne premoči popolnoma ničuser posted image user posted image

Enako.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

27.02.2007, 20:40

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Edino lumpijeve nam niso premočile,vse druge pa so,ker niso zdržale 13 ur,saj toliko sin spi in se ne zbuja

clock-img

27.02.2007, 20:42

clock-img

triša

pencil-img

550

Se podpišem, pa še bodi brez rokavov, dam odspodaj pod pižamo, pa je vredu.

clock-img

27.02.2007, 21:19

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi uporabljamo Pampers Activ fit, pa nam ne premočijo, v redu so bile tudi Huggies modro-zelene. Pa je v isti plenici 12-13 ur.

Preveri, če imaš pravo velikost, pa če jih lepo namestite. Aja, pa mi ne damo še bombažne čez.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

27.02.2007, 21:27

clock-img

sazi

pencil-img

5175

moj sinko ima ves čas Mullerjeve, pa nikoli ne premočijo - mogoče manj pije kot tvoj? Koliko pa ima kg? Uporabljamo isto velikost in ima 9kg. Vem pa za primere, da so na večje prešli veliko prej, kot je po priporočilih glede teže.

clock-img

27.02.2007, 22:37

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Se strinjam!!user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

27.02.2007, 22:50

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

Mi uporabljamo Babylove od DM-a.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

clock-img

27.02.2007, 22:53

clock-img

simanej

pencil-img

91

Mi tudi uporabljamo Active fit in nam tudi ne premočijo , lahko pa ti popije zvečer veliko čaja, poskusi z večjo številko, smo tudi mi in je zdaj vredu.

clock-img

28.02.2007, 00:16

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

IZVIRNO SPOROČILO: sašaš

Našauser posted image  ima podnevi mullerjeve plenice, ponoči pa Pampers (mullerjeve so ponoči premočile)! user posted image

Tudi mi enako!

clock-img

28.02.2007, 04:16

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Tudi jaz ravnokar ugotavljam, da bo treba neki narest, ker Mullerjeve ne zdrzijo toliko časa ponoči. In očitno so Aktiv Fit prava rešitev. user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2007, 06:02

clock-img

noe

pencil-img

982

Iz istega razloga sem poiskusila Hoferjeve in so super,niti ena še nam ni premočila, in tudi cena je ok.54 kom-10 E.

clock-img

28.02.2007, 07:51

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

No tudi mi uporabljamo pampers active fit za ponoči.
Pa jih bom mal pokritizirala, ko jih vse tako hvalite!
Lulanja res ne premoči, drekec pa ja!
Se mi je zgodilo, da je šlo čez in na hrbtu in na strani!
Aja star pa je 3 mesece, kaka pa še vedno 4-5X v 24 urah.
Si sploh ne predstavljam, kako bi bilo, če dva dni ne bi kakal.
Pravijo, da je šele takrat polna plenica!user posted image
Do zdaj še nisem odkrila penice, ki bi res zadržale drekec od našega malčka.
Naš naredi vedno pravo eksplozijo, tako da sem že čisto obupala glede plenic. En čas sem mislila, da jaz ne znam povijat pravilno user posted image  Ko sem vidla druge mamice, kako to delajo, pa sem se pomirila user posted image
Edine, ki jih še nisem sprobala so Huggies zelene. Hmmmm mogoče mogoče...

clock-img

28.02.2007, 09:50

clock-img

Anonimen

Tudi mi smo probali veliko plenic. Najbolj držijo pa Pampers active baby (4-9kg). 12 ur zdržijo brez problema. Prej smo imeli pa Huggies pa so nekaj časa držale potem so pa začele spuščati. Pa pravijo da so Hoferjeve tud dobre in kr cenovno ugodne. Jih imam vendar so mu še velike. Sporočim, ko jih bomo začeli uporabljati.

LP

clock-img

28.02.2007, 10:01

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Pampers active fit, Huggies zelene, sedaj pa smo tudi mi na Hoferjevih, ki so najcenejše, pa nam tudi ne premočijo.

clock-img

28.02.2007, 10:40

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Mi imamo tudi Hoferjeve in smo zelo zadovoljni!!!!!!!

Lp,

clock-img

28.02.2007, 11:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: noe

Iz istega razloga sem poiskusila Hoferjeve in so super,niti ena še nam ni premočila, in tudi cena je ok.54 kom-10 E.

točno tako...do sedaj mi je premočila samo en pa še to po moji krivdi ker sm jo narobe gor dalauser posted image user posted image

clock-img

28.02.2007, 11:34

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: pika30

Se strinjam!!user posted image

Najinemu malčku pa še vedno, pa sva že navajena.

clock-img

28.02.2007, 12:42

clock-img

buda

pencil-img

18

Hvala lepa zaodgovore.
Meni ne pridejo v poštev pamperske-sem jih že probala, pa še hitreje premočijo. Do sedaj še najboljš zdržijo mullerjeve. Sem mela prej velikost 4-9, moj sinko ima pa 7.5 kg in so premočile. Kupila sem večjo številko, pa tudi premočijo user posted image
Ne vem več kaj naj naredim. Aja smo v obdobju rasti zobkov in ponoči full pije. Slisala sem, da moreš lulčka obrnit dol,ko ga previjaš user posted image A ima mogoče to kakšno vezo? A obstajajo pleničke narejene za fantke in druge za punčke?
lp in hvala za  odgovore.

clock-img

28.02.2007, 13:02

clock-img

dalin

pencil-img

1806

Buda tudi moj fantek je bil prve mesece vsako noč tako polulan,da sem ga včasih tudi trikrat na noč komplet preoblekla.Večkrat se je tudi zgodilo,da je bila plenica skoraj suha,on pa čisto polulan.Potem sem ugotovila da imajo v trgovinah(spar,mercator in še kakšni),pamperske uvožene iz Poljske.Edino v mullerju jih prodajajo iz Nemčije in od takrat jih tam kupujem.Zaenkrat(trkam) imamo ponoči mir odkar imam nemške pamperskeuser posted image .Pa tudi čez dan se je znalo zgoditi,da sem mu zamenjala pleničko in med tem časom ko sem mu oblačila žabice se je polulal ter bil ob strani spet čisto moker ne glede da je imel svežo plenico mogoče dve minuti na sebi.Če vzamem nemško in poljsko pampersko v roke je razlika med njima očitna.Poskusi pa boš videla. 

Žan 27.09.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem