writing-img

plenice

clock-img

14.07.2007, 10:34

clock-img

Anonimen

mene pa zanima kje dobite plenice za nedonošenčkeuser posted image  mislim da je večina nedonošenčkov še vedno manjša od ostalih dojenčkov ko gredo domov in so v nekaterih primerih tudi najmanjše plenice prevelike.

clock-img

14.07.2007, 11:08

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Mislim da jih lahka kupiš v lekarni pri KC ali tam nekje. Drugače pa jih imajo tudi v sanolaborju naročijo pa ti jih tudi v baby centru ampak včasih čakaš tako dolgo da že dojenčki presežejo 2kg. Od 2 kg naprej pa so že pamperske new born. Mi smo uporabljali kar te.

clock-img

14.07.2007, 13:01

clock-img

Anonimen

hvala

clock-img

14.07.2007, 13:48

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Tosamina tovarniška prodajalna na Viru drži moltexove plenice za nedonošenčke, mogoče jih ima celo Muller (ne vem, če nimajo oni od 1 naprej). Ti bo čisto blizu, ker si iz Kamnika. KO pridejo nekje do 2500-2800 pa rabiš enko, ker une takoj spustijo. 

clock-img

14.07.2007, 15:24

clock-img

Anonimen

zdj sm mbuser posted image  tiste iz tosame smo mel sam niso ble dobreuser posted image

clock-img

14.07.2007, 16:31

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Mi smo od začetka rabili plenice Fixies in so mu bile prav. Že ko je imel manj kot 2 kili sem mu tiste kupila, pol smo pa hitro na Pamperske prešaltali. Fixies imajo pa v Medigo al pa v Baby centu! Morda še kje, tu smo jih mi kupovali. So se mi zdele take, bolj mehke na otip in moj naravne kot pampers.

clock-img

14.07.2007, 19:27

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Mi pa od DM-ja pa so ji bile tudi prav. Imela je pa dobrih 1800g,ko je prišla domov.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

14.07.2007, 22:00

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Lea je prišla domov z 2 kg in sem imela na začetku Pampers Newborn.
Potem pa sem zelo kamlu začela kupovat Mullerjeve plenice in jih imam še danes. So mi 100x boljše od Pampersk.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem