cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plenice v BIPI

clock-img

02.08.2006, 08:57

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Ali katera kupuje plenice v Bipi v Avstriji? Kakšna je cena in ali imajo Active fitke?
Hvala.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

02.08.2006, 09:08

clock-img

Anonimen

Z Bipa kartico je cena Active fit 4+       -44 kom 11,99 evra. Imajo pa akcije prve dni v mesecu ko je še cenejše (cca. 11 evrov- cene ne vem točno ker ne uspem priti na datum v Bipo). www.bipa.at -poglej pod Bipa card- baby day- ta mesec od 7.-9.8! Kartico dobiš takoj na blagajni - izpolniš obrazec! 

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 2.8.2006 9:10:43 >

clock-img

02.08.2006, 10:50

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi kupujemo actif fit v bipi in so z kartico 11.99 eurov. Bojana 26 hvala za info. da imajo baby dneve in njihovo stran, da sedaj točno vem kdaj lahko grem gor ker takrat pa mislim da so 9.99 eurov. Sem do sedaj dvakrat naletel na to akcijo ampak nisem pa vedela da imajo to vsak mesec.

clock-img

02.08.2006, 21:42

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Tudi mi kupujemo plenice v Bipi z njihovo kartico po 11,99 eur.
Nisem pa vedela da imajo tudi baby dneve in da so še cenejše. Hvala za info punce, bomo malo izkoristili.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem