cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plesen na vozičku

clock-img

05.05.2010, 10:46

clock-img

zp

pencil-img

132

čez zimo smo imeli voziček pospravljen v garaži in ga nismo prav veliko uporabljali,tako da smo bili zelo presenečeni, ko smo odkrili črne plesnive pike na trakovih za zapenjanje in sedalu... blago sem snela z vozička in ga oprala-na roko s krtačko, vanishem in Frosch praškom, vendar so pike kar ostale.. ali imate kakšen predlog s čim naj še poskusimo odstraniti?

hvala za vse morebitne predloge in lp

clock-img

05.05.2010, 10:51

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz sem z strehice sinovega vozička spravila plesen z dr. Beckmann stain devils začrnilo in plesen.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

05.05.2010, 12:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

dr beckman je zakon. Sem lani črne pike oz plesen spravljala iz platnenega stola.  Kupila sem ga v mullerju, take male zelene flaške, gor je narisan kostanj in regrat (če se ne motim), je prav za plesni. Deluje v nulo. Samo ti priporočam, da najprej poskusiš samo en košček, ki je skrit, če slučajno ne uniči barve. Naj ne bi, ampak previdnost je vseeno boljša. Sem pa jaz porabila več praška kot piše in dlje časa je moglo stati, ampak vsaka pikica je izginila

clock-img

05.05.2010, 14:38

clock-img

zp

pencil-img

132

najlepša hvala za info! bomo šli kupit!

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem