writing-img

plesni tečaj prvošolke

clock-img

30.01.2012, 10:22

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Doma imam prvošolko, ki si želi iti na plesni tečaj. Do zdaj ga ni obiskovala. Prejšnjič greve pogledat in tam so otroci ki že 3-4 leta obiskujejo ta tečaj. Srečam tudi znanko, ki mi odsvetuje da jo vpišem, češ da je zdaj že prepozno in da ostali že dost znajo in da se nebo morala vključit.
Cele skupine, samo "ta novih" ne morejo sestavit ker jih ni.

A je res že prepozno in bo vedno zaostajala za ostalimi pri plesnih? Mogoče katera mamica ki je bolj pozno vpisala, prosim za kako izkušnjo!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

30.01.2012, 10:41

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Jaz lahko samo povem, da pri takih tečajih običajno kar hitro dodajajo nove figure. Naša je sicer začela v homogeni skupini začetnikov (imajo plesno šolo v sklopu šole), ampak se jih vsaka ura, ko manjka zaradi bolezni, izredno pozna. Je potem kar nejevoljna, ker težko sledi novim koreografijam.

Osebno bi iskala skupino začetnikov...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

30.01.2012, 10:41

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

kar poskusita, saj to niso neke profesionalne skupine

moja punca hodi na hip-hop, pa vsake toliko pride kakšen nov, pa nič ne komplicirajo, ker otrci zelo hitro "not padejo"...

clock-img

30.01.2012, 13:24

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Vsekakor lahko poizkusita, v najslabšem primeru pa počakata na novo šolsko leto in jo takrat višeš v začetni tečaj in to je to.
Ponavadi imajo posamezne sklope vaj, ki zajemajo 8 ur, tako, da lahko počakaš tudi na konec tega sklopa in jo vpišeš ob začetku novega. Najbolje je, da se kar v sami plesni šoli pozanimaš, oni ti bojozagotovo iz izkušenj znali svetovati.
Pa veliko užitkov v plesu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem