writing-img

plesnive vodne igračke

clock-img

26.12.2007, 17:59

clock-img

Anonimen

igračke, ki jih moji punci uporabljata v banji pri kopanju počasi na robovih in raznjih luknjicah postajajo plesnive??!! očitno se nikoli ne posušijo dovolj...bi pomagalo če jih operem v pomivalnem stroju?

clock-img

26.12.2007, 18:25

clock-img

Janya

pencil-img

547

Po mojih izkušnjah jih do čistega ne boš oprala, ker se ta plesen kar zažre.

clock-img

26.12.2007, 18:29

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Vse te igračke so en klincuser posted image
Čisto črne ratajo, jaz jih potem zdrgnem s ščetko in posušim. To pomeni, da jih sušim na toplem po par dni...samo potem so še vedno malo plesnive, čim pridejo v vodo.Pa tak čuden vonj imajo.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

26.12.2007, 19:02

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

pri nas je to potrošni material...ko postane plesnivo, vržemo proč (razen plastičnih posodic, te operem v pomivalcu)

yeah, thats me ;)

clock-img

26.12.2007, 19:35

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Jaz (še večkrat pa user posted image user posted image ) jih operem z blago mešanico arekine in vode (malo arekine damo v vodo) in to potem natočimo notri v igračke. Gre vse stran. Pol pa kot munjena spirava.

clock-img

26.12.2007, 19:40

clock-img

rija

pencil-img

15589

mene je prejšnjič skoraj kap, ko sem secirala enega delfinčka, kaka svinjarija je bila v njem....pa ni variante, da to kak ven počistiš...in sem šla zmetala v koš vse igrače, v katere lahko pride voda in pustila samo take, ko jih zlahka umiješ.....groza user posted image

...vox populi...

clock-img

26.12.2007, 19:46

clock-img

Anonimen

jaz jih pa namočim in napolnim kar v klor - izosan G-granulat za splošno sanitacijo in razkuževanje vode ( za higieno tal,zidov,opreme,jedilnega pribora,kozarcev,posode,za dezinfekcijo pitne vode,bazenov,perila,....).

clock-img

26.12.2007, 20:49

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Ravno včeraj sem mojo prrepričala da sva jih vrgli v smeti in bova drugič kupili nove.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

26.12.2007, 20:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če ne gre dol, je najbolje vržti stran, ker plesen je pa res nezdrava. Itak so te igračke kot je ena napisala, potrošni material user posted image

clock-img

27.12.2007, 09:59

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

najslabše so une igračke, ki imajo luknjice in gre voda noter. Moj ima navadne lonče, ladjice, cedilce. po vsakem kopanju sperem z vročo vodo in dam posušit.

clock-img

27.12.2007, 10:03

clock-img

polona2

pencil-img

2144

IZVIRNO SPOROČILO: faca

... po vsakem kopanju sperem z vročo vodo in dam posušit.

...jaz tudi, na radiator. Čeprav jih je po moje itak pametno menjati na vsake toliko časa.

clock-img

28.12.2007, 20:01

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Jaz ji na vsake toliko operem z milnico in prekuha. Pa  je plesen še vedno v njih, tako da jih bom vrgla stan.

clock-img

28.12.2007, 20:03

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: polona2
...jaz tudi, na radiator. Čeprav jih je po moje itak pametno menjati na vsake toliko časa.

Ja, jst tudi. Ampak ravno tako rastejo razne kulture po kotih, kjer se ne posuši. Bacaj!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

02.01.2008, 14:30

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Aja, pa pozabla sem povedat, da sem mojmu naročila, da je navrtal večje luknje. Spodaj, kjer so une luknjice, je tako končano, da je rob navznoter in po nikakor ne moreš vse vode ven dobit. Je moj kap povrtal, da je šel un rob stran in so večje luknje, da se lažje perejo user posted image

clock-img

02.01.2008, 14:36

clock-img

Anonimen

jaz jih pa namočim in napolnim kar v klor - izosan G-granulat za splošno sanitacijo in razkuževanje vode ( za higieno tal,zidov,opreme,jedilnega pribora,kozarcev,posode,za dezinfekcijo pitne vode,bazenov,perila,....).

O Jezus, pa ne morš tega pod nickom povedat? Jaz jih pa kar zažgem in to sred kopalnice.

clock-img

02.01.2008, 14:40

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
arekine in vode

V kot varikina se reče. Še gor tako piše.

In ker se plesen not v material zažre, je najboljš vse stran vreč.

clock-img

02.01.2008, 14:42

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

O Jezus, pa ne morš tega pod nickom povedat? Jaz jih pa kar zažgem in to sred kopalnice.

sej se mi zdi, da je to takrat Nikki napisala. zgleda, da se je izpisala?

Mene pa zanima, ali tožgeš v košu za smeti, iz kakšnega materiala je, ali kar na ploščicah? ok, malo šaleuser posted image user posted image

clock-img

02.01.2008, 21:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
arekine in vode

V kot varikina se reče. Še gor tako piše.

In ker se plesen not v material zažre, je najboljš vse stran vreč.

ne boš vrjela tudi arekina obstaja user posted image
http://www.google.si/search?hl=sl&q=AREKINA&meta=

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem