writing-img

plesnivi čevlje

clock-img

06.10.2008, 12:54

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Hej!

Ne vem, če je sicer pravi forum ampak vseeno bom vesela, če mi bo kdo kaj napisal.

Na kratko...šla sem v klet po zimske čevlje in me je skoraj kap. Vsako škatlo, ki sem jo odprla je bila plesniva. Kaj škatla, notri čevlji, škornji.....mi je šlo kar na jok.
Kako naj rešim čevlje plesni? Ali se to sploh da?
Doma imam sprej Spitaderm - za razkuševanje kože, s katerimi sem že razkuževala čevlje, vendar nisem iz medicinske stroke in ne vem, če pomaga ta zadeva tudi za plesen?
Kaj naj s čevlji sploh najprej naredim? So vsi semišni. Skrtačim plesen, posušim zunaj in potem posprejam s Spitadermom? Ali je moj trud reševanja zaman?

Žal nisem tako bogata, da bi si sedaj lahko privoščila več parov čevljev in škornjevuser posted image . Kakšen nasvet prosim.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

06.10.2008, 14:32

clock-img

aiwich

pencil-img

161

sicer ne vem kaj s plesnijo narest ampak lahko ti pa povem, da spitaderm nav nč pomagu. to je sam mal za roke razkužituser posted image
upam, da najdeš kašno rešitev.user posted image

clock-img

06.10.2008, 21:51

clock-img

ely*

pencil-img

221

Čevlje obriši pa je, če ni plesen prehuda. Drugače pa lahko daš notri kakšen lovilec vlage v klet.

clock-img

06.10.2008, 22:14

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Plesen ostane. Tako ali drugače.

< Sporočilo je popravil Raho -- 6.10.2008 22:15:01 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem