cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pliš iz ledene dobe 3

clock-img

26.07.2009, 14:20

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

v sparu sem videla plišaste živali iz ledene dobe. imeli so le bucka, pa mislim, da sem videla še lisičko. ali je morda videla katera tudi breskvico? obstaja v pliš varianti?

clock-img

26.07.2009, 14:56

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Jaz sem danes kupila Sida in ono veverico, ki vse zafrkne. Imeli so še mamuta in verjetno še kakšno podobo - Interspar Lj-Vič.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

26.07.2009, 20:18

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

pa memrcator ma tud te pliškote.

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

27.07.2009, 07:01

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

A mogoče katera ve, koliko približno stanejo? Da sploh vem, ali iti v trgovino ali raje neuser posted image .

lp

clock-img

27.07.2009, 07:20

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

če se ne motim 11 pa nekaj user posted image

clock-img

28.07.2009, 00:41

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Nam je zadnjič uspelo izvleči kar velikega Diega iz tistega avtomata, ko klešče zagrabijo pliškota.
Nas je stal samo 3€, hvalabogu za zobe, ker drugače se klešče ne bi zataknile - smo porabili en cel poskus (1€), da smo ga s tresenjem spravili dol s klešč. user posted image

Sicer sem pa pri nas (Spar MB) videla samo podlasico, veverico in Sida, stala je pa manjša verzija 11€, večja pa okrog 20€.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

28.07.2009, 07:13

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

mi smo včeraj šli gledat, breskvice ni, samo njen ati ali mami (mož ni vedel, kateri je user posted image ), ta manjši bi kupili bucka, ampak so ga imeli samo v tisti veliki verziji, ki stane nekaj čez 20 evrov. kar pa je malo too much. bom počakala, morda pa jih dobijo tudi v kakšni otroški trgovini.

clock-img

28.07.2009, 09:15

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Sem šla včeraj v Mercator in imajo bucka za okoli 11EUR.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem