writing-img

plinski žar

clock-img

16.04.2010, 13:43

clock-img

travica

pencil-img

352

ima katera?
kako se obnese, kateri so dobri - je važna firma?, cene???

clock-img

16.04.2010, 22:47

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Midva sva ga kupila par let nazaj od Campingaz-a. Ni bil baš nešto, je bil sicer poceni ampak je v treh letih tako zrjavel, da so šle vse šobe k hudiču, še kakšno leto, pa bi pomojem kar razpadel sam od sebe. Speklo se je sicer fino, pa fajn je blo, da si si lahko čevape spekel v 10ih minutah, ko si prišel iz službe user posted image .

- www.mojasobica.si -

clock-img

17.04.2010, 07:48

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi imamo od te firme http://www.beefeaterbbq.com/. Zunaj je že 4 leto, najprej 2 leti na izredni vročini, soncu, pesku, zdaj pa pač v našem slovenskem podnebju (dež, sneg, sonce). Pokrit je sicer z njihovo prevleko. Peče odlično, hrana okusna, ima 4 grelce, tak da je precej velik, z 2 rešetkama in 1 ploščo. Material super, lepo se puca. Nekaj podobnega temu http://www.beefeaterbbq.com/www/642/1001127/displayarticle/1001407.html

Glede na prejšnje izkušnje, ja firma je važna oz kvaliteta je važna, če ga hočeš imet dlje časa. Pa če si prelen, da bi ga non stop čistil in vlačil pod strehouser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.4.2010 8:04:05 >

clock-img

12.05.2010, 20:39

clock-img

jar

pencil-img

248

so sedaj so še vsi pohvalili žare firme GORENC. http://www.gorenc-sp.si/katalog/?act=main&catA=1

niso najlepšega dizajna (a res ne najdejo nobenega oblikovalca???), so pa kvalitetni, peče se zelo dobro, uporaben je tudi kuhalnik (vsaj meni, ker se da kuhat v voku). imaš možnosti menjat plošče (z robom, brez roba,...).

clock-img

14.05.2010, 14:06

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Da ne boste diplome napisale iz roštiljev.user posted image

Plinski roštilj mam jest samo še za na morje, kjer ne smem kurit, doma mam pa zidanega in ta je najboljši.

clock-img

19.05.2010, 22:02

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi imamo od Gorenca plinskega in je v redu. Ampak prisegamo na oglje. Tako da Gorenčev je za večje žurke, ko je treba mesa spečt malo več - za naše kosilo ali za dvojno kosilo pa kar oglje zalaufa - se ne more primerjat okus user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

19.05.2010, 23:09

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

kalbo - itak da je na drva in oglje se vedno zakon... tud okus je najboljsi!user posted image  ampak vedno ni casa in volje, zato je plinski pac najbolj prirocen... user posted image  sej je lohk kombiniran pac. ce mas kamin... user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

20.05.2010, 08:50

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

... pa če imaš prostor ga kam postavit user posted image

- www.mojasobica.si -

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem