writing-img

pločevinasta kritina

clock-img

28.08.2006, 21:24

clock-img

shooo

pencil-img

728

Na našm bloku je potrebno menjanti streho. Nujno.
Zanima me ce kdo ima kasne argumente za ali proti pločevinasti kritini (s-metal,, recimo)trenutno je streha krita s kalsicnimi opecnatimi stresniki in jjaz bi bila najbolj zadovoljna ce bi tako tudi ostalo. Večina bi pa rada pločevino.Predvsem me zanima hrup,izolacija, trajnost..
hvala
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

clock-img

28.08.2006, 22:16

clock-img

sjug

pencil-img

334

Za pločevino: lahka kritina, običajno 30-letna garancija, enostavna za vzdrževanje - ga praktično ni (sem zagotovo še kaj pozabila).
Proti pločevini: slabša toplotna izolacija, nujno je treba dodatno izolirati streho, verjetno dražje??? Kako je pa z ostrešjem na bloku?

Pri nas so bile prej salonitke, zato smo dali gor mislim da Hosekro ali vsaj nekaj podobnega. Ni bilo ravno poceni. Aja praktično ves sever - Skandinavija je pokrita s plehom, ki ga barvajo.

Never Ever Give Up!

clock-img

29.08.2006, 11:02

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Zakaj bi bila slabša toplotna izolacija?
Saj se itak v takih primerih pokriva z "sendvič" pločevino (ki je hkrati tudi dober zvočni izolant). Ta ima 8 ali pa 10 cm izolacijo. Streho je edino potrebno podeskati.
Vsekakor pa je s-metal daleč pred vsemi.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

29.08.2006, 15:39

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Trimo streho dobiš že tudi izolirano. Prizkušena je na strehi v bloku mojih staršev in so vsi zelo zadovoljni z njo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem