writing-img

plodni dnevi

clock-img

22.04.2008, 16:20

clock-img

alexpetra1

pencil-img

16

ker nas je kar neki prisotnih sem se odločila da odprem novo temo.
napišite svoje načine prepoznavanja plodnih dni, zgodnjih znakov nosečnosti

clock-img

22.04.2008, 16:22

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

jaz imam ravno danes plodni dan, ker imam več sluzi in bolj gosta je. Danes gremo zopet v akcijouser posted image user posted image user posted image  jupiuser posted image

clock-img

22.04.2008, 16:24

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Mene začnejo bolet jajčniki. Sploh, ko hodim v visokih petah v službi me na vsakem koraku nekaj zbode tam notri. Pa več sluzi imam in jo opazim na hlačkah, ker drugače je sploh nimam.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

22.04.2008, 16:27

clock-img

alexpetra1

pencil-img

16

glede na izgled sluzi sem že mimo tko da upam da je v tem krogu ratalo.user posted image user posted image user posted image Kdaj bi lahko dobila prve znake glede na to da sem bla plodna tam nekje 14.4 oz.15.4
user posted image

clock-img

22.04.2008, 16:29

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Hmmmmm..... jaz tem znakom ne zaupam čist nič več, ker sem jih vedno imela, pa je na koncu vedno prišlauser posted image . Tako da user posted image

clock-img

22.04.2008, 16:31

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Jst sm mela včeraj 14.dan od prvega dne menstruacije. ta mesec me je še izredno špikalo na desni strani, drugače pa jo zaznam samo po prozorni, vlečljivi sluzi... Jst tud upam za vse in  zase, da je pa le ratalo. Enkrat mora tudi za nas posijati sonce, ne?? Alexpetra 1, kdaj si pa ti imela zadnjo menzo? Jst sm jo mela 8.4.

clock-img

22.04.2008, 16:31

clock-img

alexpetra1

pencil-img

16

mislim da psiha svoje že dela. Trebuh mam napihnjen kr neki me špika.user posted image user posted image user posted image kaj misliš kako vpliva kajenje in prekomerna teža na zanositev. sem kadilka pa rahlo zvišano kilažo mam tud

clock-img

22.04.2008, 16:35

clock-img

alexpetra1

pencil-img

16

ne boš verjela ampak tud jst 8.4. plodna pa nja bi bila 14.oz 15.4. ma ne vem če je to blo to

clock-img

22.04.2008, 16:37

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Držim pesti, da je to to in da si srečka user posted image  skupaj z vsemi, ki upamo

clock-img

22.04.2008, 16:40

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Jst mam cikel na 28, 29 dni, torej naj bi bla ovulacija nekje okoli 21.4, to je 14 dni pred menstruacijo. Mislim, da tud kajenje vpliva na to, probi vsaj mal zmanjšat, da o psihi ne govorim...

clock-img

22.04.2008, 16:51

clock-img

alexpetra1

pencil-img

16

tud  jst mam 29 dnevni cikel je pa fora v tem da imam desen jajčnik policističen in zaradi tega so ovulacije nenatančne. Pomagam si z bazalno in opazovanjem sluzi. Sem pa na eni strani prebrala da si lahko pomagamo z otipavanjem materničnega vratu ki naj bi se med ciklom spremijal . Sama sem poskusla ampak je moj vrat vedno isti tko da ne vemuser posted image .

clock-img

22.04.2008, 17:09

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Kako ti pa to ugotovijo, da je policističen?? Jst sm bla na hsgju letos, pa je kao vse ok, me ni nč bolel...

clock-img

22.04.2008, 17:15

clock-img

alexpetra1

pencil-img

16

moja prejšnja ginekologinje ni vidla nikoli ničesar, zdaj ko sem menjala G pa je vse jasno. Nardila mi je vaginalni UZ kjer se je videl lev majhen in črn jajčnik in desn nekoliko večji črn in s belimi pikicami. Te pikice so dozoreli folikli, ki pa se na žalost  ne spustijo na izlet proti maternice temveč se prilepijo na jajčnik. Kot da to ni blo dovolj mi je rekla G da imam tudi maternico rotirano nekam nazaj.user posted image Komaj po pregledu mi je ratalo jasno da so ta špikanja od časa do časa nastajala prav zaradi tega jajčnika

clock-img

22.04.2008, 17:17

clock-img

boma2

pencil-img

1930

No, jaz tudi imam plodni dan 24-25. aprila... upam, da nama bo uspelo... :)
in To želim tudi VAm... :)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2008, 17:22

clock-img

alexpetra1

pencil-img

16

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2008, 17:58

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ja maš pač  smolo, ampak zanosiš lahko pa kljub temu policističnemu jajčniku, ne?? Ej to je ko loterija, ne?? NIkol ne veš....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem