writing-img

plodnost - pregled

clock-img

30.01.2009, 10:55

clock-img

Anonimen

Pozdravljene

Z dragim sva se odločila., da bova delala na user posted image . Vendar me je strah da imam težave s plodnostjo. Trudiva se skoraj 2 leti.

Pred 6 leti (takrat sem bila stara 21) sem imela hudo prometno nesrečo, v kateri sem imela hudo poškodovane notranje organe. Materica je bila zamaknjena. Bila sem v  komi takrat pa so mi vse zrihtali da je bilo na svojem mestu.

Ko sem malo prišla k sebi sem jih vprašala ali bom lahko imela otroke. Pa so mi odvrnili da do takrat, ko se bom odločila za njih ni znano oz. mi nevejo povedati.

Zanima me, ali lahko naredim pregled plodnosti (in kako to naredijo) če ga plačam sama. Moja G mi je govorila da še ni čas zato in da naj se ne obremenjujem - halo???????? sploh me ni hotla poslušat.

Hvala za odgovore

clock-img

30.01.2009, 11:03

clock-img

Anonimen

Menjaj ginekologinjo!

Po enmu letu naj bi te dala naprej na preglede. Kaj šele po dvehuser posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 13:17

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Res je čas da zamenjaš Ginekologa!!!!!

clock-img

30.01.2009, 13:49

clock-img

misa4

pencil-img

637

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Res je čas da zamenjaš Ginekologa!!!!!

Se strinjam in to čim prej naredi!  Srečno in držim pesti za user posted image

clock-img

30.01.2009, 14:41

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Tudi jast se strinjam da menjaj G.

clock-img

30.01.2009, 14:41

clock-img

anajan

pencil-img

150

Zamenjaj ginekologinjo.
Pojdi na ultrazvok. V samoplačniški ambulanti stane 35€. Nato naj še partner opravi teste. Lahko da težava ni pri tebi (kljub nesreči).

Vsak dan je nekaj posebnega.

clock-img

30.01.2009, 15:13

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Anonima takoj zamenjaj ginekologa....in upam, da se ti kmalu izpolni želja ter da boš kmalu user posted image !

clock-img

31.01.2009, 04:19

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene

Z dragim sva se odločila., da bova delala na user posted image . Vendar me je strah da imam težave s plodnostjo. Trudiva se skoraj 2 leti.

Pred 6 leti (takrat sem bila stara 21) sem imela hudo prometno nesrečo, v kateri sem imela hudo poškodovane notranje organe. Materica je bila zamaknjena. Bila sem v  komi takrat pa so mi vse zrihtali da je bilo na svojem mestu.

Ko sem malo prišla k sebi sem jih vprašala ali bom lahko imela otroke. Pa so mi odvrnili da do takrat, ko se bom odločila za njih ni znano oz. mi nevejo povedati.

Zanima me, ali lahko naredim pregled plodnosti (in kako to naredijo) če ga plačam sama. Moja G mi je govorila da še ni čas zato in da naj se ne obremenjujem - halo???????? sploh me ni hotla poslušat.

Hvala za odgovore

Menjaj in prijavi jo na inšpekcijo. Ona je za to tam, da ti pomagam zanosit , ne pa tak "kurčev" ODNOS imet do tebe....mislim, pa sej to ne moreš verjet kaki je folk !!!! zabit ! in kaj si privoščijo !

clock-img

31.01.2009, 07:46

clock-img

Vitaebella

pencil-img

281

Menjaj G! In še prej ji povej v obraz, da je ona tam zaradi tebe in ne ti zaradi nje. Osli arogantni!

clock-img

31.01.2009, 08:16

clock-img

sarar

pencil-img

1230

kar zamenjaj jo. pregled za 'neplodnost-upam da bo vse ok ti po tolikem času absolutno pripada. tudi jaz bom zamenjala gin. zaradi odnosa. na žalost so tudi taki
user posted image

clock-img

31.01.2009, 19:44

clock-img

tanja248

pencil-img

5

Ja, lahko, da so se ti ob prometni nesreči pojavile tudi kakšne zarastline, neprehodnosti in podobno... Ampak, da razbiješ dvome, upoštevaj zgornje nasvete, ker le z učinkovito diagnostiko boš lahko mirna!
SREČNO

clock-img

01.02.2009, 17:56

clock-img

ursap

pencil-img

287

svetujem ti (tako kot vse ostale), da čimprej zamenjaš ginekologinjo. pa držim pesti, da kmalu zagledaš magični +.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem