writing-img

plodovi gibi

clock-img

17.09.2006, 13:47

clock-img

rose22

pencil-img

236

Punce imam eno vprasanje.V cetrtek sem bila pri G,mi je naredila UZ in rekla da se se user posted image ni spustila,da je se vedno visoko.Danes pa ne cutim skor nic gibanja.Dopoldne so bili stirje cisto rahli gibi,vec ne.Rok imam v torek.A mislite da bi bilo dobro da se grem pokazat al se pocakam?

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

clock-img

17.09.2006, 14:13

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Če otročka do večera ne boš več čutila se pojdi pokazat. Bolje it tja brez veze, kot pa da bi bilo kaj narobe.

LP Tina

clock-img

17.09.2006, 17:22

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Se podpišem pod Tinotono.Pa javi, kako in kaj!

clock-img

17.09.2006, 18:37

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Po moje je tudi bolje, da se greš pokazat, če ga ne boš nič bolje čutila. 

clock-img

17.09.2006, 19:00

clock-img

rose22

pencil-img

236

No hvala bogu je zacela migat.Ampak zdaj me je pa res ze vsake stvari strah.Se vidi da se ze bliza rok.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem