writing-img

plodovi gibi

clock-img

15.12.2010, 13:32

clock-img

Anonimen

Sem v 15.tednu,vceraj ko sem se razvajala na kavcu bi skoraj lahko prisegla,da sem povsem nepricakovano zacutila plodov gib!Potem pa nic vec,niti danes ne!Kako je s tem,ko se enkrat gibi zacutijo,se cutijo ves cas?Ali na zacetku bolj poredko??Ali giba v resnici nisem cutila??Hvala za vase izkusnje

clock-img

15.12.2010, 13:36

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih čutila v šestnajstem tednu, ampak poredko, največkrat zvečer, ko sem se umirila. Niso bile to brce, ampak "metuljčki" - kot bi mi plapolalo v trebuhuuser posted image Prave brce so se začele pri meni okrog 22. tedna. Veselo nosečnost ti želimuser posted image user posted image

clock-img

15.12.2010, 14:23

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem v 15.tednu,vceraj ko sem se razvajala na kavcu bi skoraj lahko prisegla,da sem povsem nepricakovano zacutila plodov gib!Potem pa nic vec,niti danes ne!Kako je s tem,ko se enkrat gibi zacutijo,se cutijo ves cas?Ali na zacetku bolj poredko??Ali giba v resnici nisem cutila??Hvala za vase izkusnje

ma jst dvomim, da si tak zgodi že začutla plodove gibe. ponavadi se pojavijo okoli 20. tedna, pri drugi nosečnosti mogoče kakšn teden ali dva tudi prej. verjetno je šlo za tvojo prebavo. tud men se včasih nardi, da mam res občutek, ko da bi začel mali migati, ampak verjemi, vse skupi gre samo za prebavo.

clock-img

15.12.2010, 14:35

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Jaz pa sem nekje v tem času začutila prvo telovadbo (v prvi kakšen teden kasneje, v drugi pa v 16. tednu), vendar to potem ni bilo samo enkrat, pač pa kar redno od takrat naprej (kadar sem se umirila, še najbolj pa ponoči). V začetku ravno tako nisem bila prepričana, da je to to, vendar sem potem na pregledu z UZ vedno lahko povedala kdaj se je premaknil oz. obrnil ne da bi gledala na ekran.

clock-img

15.12.2010, 14:51

clock-img

Anonimen

Oba sem začutila na koncu 14 tedna in ni šlo za nobeno prebavo kot pravi uporabnica zgoraj

clock-img

15.12.2010, 15:12

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

Tudi jaz sem prve gibe začutila okoli 15tuser posted image ....pa je moja prva nosečnost. Sama svoje telo najbolj poznaš....

clock-img

15.12.2010, 15:20

clock-img

Anonimen

zvezdica,pa si potem ves cas cutila gibe?

clock-img

15.12.2010, 15:49

clock-img

zvezdica1980

pencil-img

111

zvezdica,pa si potem ves cas cutila gibe?

Ne še zdaj jih ne čutim vsak dan....včasih jih začutim 2x3x dnevno....potem pa lahko cel teden nič....

clock-img

15.12.2010, 20:24

clock-img

NELY84

pencil-img

12

Tudi jaz bi rekla da ni nujno da gre za prebavo.Sicer sem sama drugič noseča in tudi v 15 tednu , sicer svoje bebice še nisem začutila imam pa kolegico ki je malo več noseča od mene in je začutila v 15 tednu njen dragi pa kmalu zatem, v 16 tednu.Jaz sem pri taprvemu prve gibe začutila okoli 17 tedna bili pa so kot metuljčki, tako da tudi zdaj že nestrpno pričakujem kdaj se bo začelo dogajati.LP

clock-img

15.12.2010, 22:54

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

jaz ti verjamem da si začutila otroka, jaz sem vse svoje čutila pred 16 tednom. Najprej je bila kakšne brca ali dve, seveda zelo nežna, pa potem mogoče spet naslednji dan, ni pa nujno, Na začetku so gibi peveč nežni in jih čutiš res ko si pri miru. Tako da sedaj to ne pomeni da boš že zdaj vsak dan čutila.

clock-img

16.12.2010, 09:32

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Jaz sem jih prvič čutila v 17.tednu, ampak nobenih metuljčkov temveč prave brce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem