writing-img

pluta kot talna obloga

clock-img

30.08.2011, 21:17

clock-img

sas888

pencil-img

38

Pozdravček vsem

Zanima me, tisti ki imate pluto po tleh, kako se kaj obnese pa čiščenje pa to in ali je res tudi malo zvočni izolator?
Hvala,lp

clock-img

30.08.2011, 21:20

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Po njej se lepo hodi, je topla in fajn za cistit. Ce je zvocni izolator pa ne vem, verjetno niti ne. MI jo imamo po sobah.

clock-img

31.08.2011, 09:43

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

moji doma jo imajo v zgornjem nadstropju po hodniku..in sem si ta vikend mislila, da ta pluto sploh ni tak švoh;)
enostavna za čistit, topla za hodit, v redu az pogledat....zvočne izolacije pa mislim da ima malo.

clock-img

31.08.2011, 11:18

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Meni je super. Puca jo večinoma rob, sicer jo pa lahko tudi pomiješ, enako kot parket. Vzdržljiva, luštna za hodit gor, celo ni bila draga, ker sva vzela eno, ki je bila ravno nekaj znižana, so pa različne - najina je taka, da ma nek premaz gor, zato lahko vse pomivaš in to. Mogoče je res tudi zvočni izolator, naša spodnja soseda se namreč nikoli nič ne pritožuje nad nami, kar se nama zdi resnično nenavadno, saj imava 2 mali razgrajački... Jaz jo priporočam. vsekakor si jo želim imet tudi drugje, ko se bomo selili.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

31.08.2011, 12:20

clock-img

liliana

pencil-img

10282

A jo imate tudi v jedilnici.....? Midva jo misliva v jedilnici položiti, pa se malo bojiva, da se bo od stolov poznalo.....

clock-img

31.08.2011, 12:22

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Mi jo imamo pod laminatom, pa je super. user posted image

clock-img

31.08.2011, 12:35

clock-img

ronja

pencil-img

15289

A! kaj sem jezna, ni objavilo, pa sem pozabla skopirat!
NO, skratka:

ja, imava jo v kuhinji, ki je hkrati tudi jedilnica (če lahko bivšemu katedru, klopi in dvema stoloma tako rečešuser posted image ). Najprej sva hotela nalepit na noge od stolov filc, ampak sva ugotovila, da se tako hitreje prevrnejo in ker imava doma dve živahni punci, ki radi plezata vsepovsod, je tisti filc hitro dol romal - sva ga odlepila. Torej imava neobute stole in mizo, ki jih vse non stop premikamo (tudi mizo, ker jo umakneva na sredo, kadar gre robi pucat, da pride zadaj do klopce), pa ne vidim, ad bi bila kaj zdrsana. Sem šla prav zate gledat na tla, če je kaj zripsanouser posted image . Pa nisem nič videla, lubi tudi pravi, da ni nič.

je pa fajn vzet to plastificirano varianto, je ful bolj trpežna (smo meli v prejšnjem domu eno drugo, pa se je res zdrsala, tale se pa res dobro obnese) - so nama obljubili, da je trdoživa in očitno je res - ker dva mala otroka + precej ustvarjalna starša... ni glih podu prijazna kombinacijauser posted image . Lahko jo pomivaš, ni je pa dobro pustit namočene - midva sva jo enkrat polirala s tistim za pluto in takrat so se robovi kar mal čudno napili. No, potem se je posušilo in vrnilo v normalno stanje, vseeno pa tega ne delava več.

Jaz jo definitivno hočem met tudi v naslednjem stanovanju, kamor se bomo preselili, ko ga najdemouser posted image . Meni je ful všeč. Ni pa fajn, da bi bila skoz namočena, to edino - če se ti kaj polije, je fajn pobrisat. Ampak saj tega verjetno nikoli ne pustiš, da ti plava;). Problem je samo, če bi ti iz kakega korita ali hladilnika teklo, tam bi se znala namočit.

To sva kupila v Merkurju ali pa v bivši Astri (zdaj je to tako in tako eno in istouser posted image ) in je bila celo nekaj znižana, ker so se očitno lih tega vzorca hotli losat (lucky ususer posted image , nama je bil pa ta prav všeč, hehe), tako da niti ni bila preveč draga, ker te plastificirane so dražje - ampak se splača vzet tako, da ti garnatirajo, da je vzdržljiva - nama so za to prisegli in dejansko se niso zlagali:).

clock-img

31.08.2011, 13:03

clock-img

majcci

pencil-img

521

Mi tudi imamo pluto (plastificirano) v stanovanju - kuhinja in hodnik (sta povezana). Meni je fajn - lahko jo je čistit, umazanija se ne vidi na njej user posted image  (imamo bolj temno), toplo je pod nogami. Priporočam.

clock-img

31.08.2011, 13:12

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Torej moram iskat plastificirano pluto......user posted image

Hvala Ronja.......si mi kar olajšala odločitev, ker bi jo vzela prav zaradi tega, ker je topla in fajn zgleda, vendar sem slišala, da se pod stoli zdrajsa, vendar verjetno ti niso imeli plastificirane......

clock-img

31.08.2011, 22:06

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

mi jo imamo sicer po spalnici in otroških sobah samo je super. Imava plastificirano, kupila sem jo pa v veleprodaji v Lj, je veliko ugodneje kot v trgovinah, pa še ful imajo izbire. Če te zanima kje, sporoči pa pogledam, samo zdaj se ne spomnim točno katero podjetje to bilo, je pa bil m2 cca. 15€

clock-img

01.09.2011, 10:07

clock-img

Cybelle

pencil-img

30

Groza, za 40 in še malo smo jo kupili pri firmi, priznani, pozna se vse, od stolov imamo luknje po tleh, katastrofa, pri reklamaciji pa sploh niso hoteli priti pogledat ampak so nas filali z nekimi študijami po meilu.
Je pa pluta na klik.

clock-img

01.09.2011, 11:49

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Očitno so cenejše boljšeuser posted image .

clock-img

01.09.2011, 12:35

clock-img

Anonimen

Mi smo jo imeli v stanovanju v kuhinji in hodniku po tleh ... je bila pa to tista pluta, ko si take plošče nalepil na tla in potem vse skupaj prelakiral. Meni je bila fantastična in po 10ih letih, ko se je na bol obremenjenih mestih lak že precej obrabil, smo poklicali mojstra, ki je pluto zbrusil in ponovno prelakiral (kot parket) in je bila spet ko nova.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni