writing-img

počasni plavalci

clock-img

10.05.2009, 16:24

clock-img

Anonimen

Punce, mi lahko prosim katera svetuje, katere vitaminčke in druge dodatke naj bi moški pridno papal vsak dan, da bi pospešil svoje plavalčke? Glede na test ima moj user posted image plavalčkov dovolj (51 mio/ml sperme), so pa leni in počasni ... Zato bi rada, da se malo zmigajo.

Hvala za nasvete in lp!

clock-img

11.05.2009, 08:33

clock-img

S*

pencil-img

3006

Za bolše plavalce priporočajo kar nekaj vitaminov in sicer
Vitamin C
Cink
E vitamin
Qencim
Maca
arginil
L- carnitin
omega 3,6,9
Jaz mojega možička pridno futram s temi vitaminčki, če pa kaj pomagajo, bomo videli 4.6. ko imva pregled pri Rešu.

clock-img

11.05.2009, 09:27

clock-img

Anonimen

Hvala, S*!!!

Saj sem že gledala, samo je bilo napisano za več plavalcev, pa nisem bila prepričana, če deluje tudi samo na hitrost.user posted image No, sicer ima pa tudi negibljivih preveč %, samo glede na skupno številko user posted image to niti ni tako grozno.
Držim pesti, da se vama situacija popravi in čim prej zagledata user posted image , midva pa upam, da nama bo tudi kmalu uspelo, saj po 9 mesecih bi pa res lahko že kaj ratalo, glede na to, da naj bi bilo načeloma z nama vse oki-doki.

Hvala še enkrat in lep dan ti želim!

clock-img

11.05.2009, 09:37

clock-img

S*

pencil-img

3006

Tudi jaz ti želim, da čim prej zagledata user posted image  oz. user posted image . Če imaš še kakšno uprašanje, pa kar izvolo.
Nekje sem prebrala da na živahnost user posted image  zelo vpliva vitamin C in to v velikih količinah, mislim da 1000mg/dan. Pri nas ga nimajo, zato sem ga jaz naročila iz tujine.

clock-img

11.05.2009, 11:25

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Vitamin C
Cink
E vitamin
Qencim
Maca
arginil
L- carnitin
omega 3,6,9
Jaz mojega možička pridno futram s temi vitaminčki, če pa kaj pomagajo, bomo videli 4.6. ko imva pregled pri Rešu.

jaz sem mojega "futrala" zaradi postopka umetne oploditve

z C-vitaminom
Q-encim 10
E-vitamin
čaj krvomočnice

in zadeva deluje... stanje se je izboljšalo

clock-img

11.05.2009, 11:42

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Vitamin C
Cink
E vitamin
Qencim
Maca
arginil
L- carnitin
omega 3,6,9

jaz sem mojega "futrala" zaradi postopka umetne oploditve

z C-vitaminom
Q-encim 10
E-vitamin
čaj krvomočnice

in zadeva deluje... stanje se je izboljšalo

user posted image   user posted image   user posted image  anci banci, po tvojem tikercku sodeč zadeva resnično deluje! user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

11.05.2009, 14:29

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

tako je ... ko je moj oddal plavalčke za umetno oploditev je doktor pokomentiral da se je stanje izboljšalo

ja tickerček pa napoveduje prihod sinkota v kratkem:)
držim pesti da bo tudi vama uspelo in seveda z vso močjo navijamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2009, 09:46

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, mi lahko prosim katera svetuje, katere vitaminčke in druge dodatke naj bi moški pridno papal vsak dan, da bi pospešil svoje plavalčke? Glede na test ima moj user posted image plavalčkov dovolj (51 mio/ml sperme), so pa leni in počasni ... Zato bi rada, da se malo zmigajo.

Hvala za nasvete in lp!

Uf napram našim plavalčkom jih ima tvoj 10x več....

clock-img

12.05.2009, 10:26

clock-img

S*

pencil-img

3006

Taddy78, pa se kaj borita proti temu, ali so vas takoj dali na IVF.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem