cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

počila cista na jajčniku

clock-img

12.09.2007, 11:22

clock-img

Ana Luna

pencil-img

604

Živjo, punce.
Dva dni nazaj mi je g na pregledu našla krvavo cisto na desnem jajčniku, veliko 62mm. Danes zjutraj sem se zbudila v hudih bolečinah, komaj sem vstala, komaj šla do avta. Mož me je odpeljal na urgenco. Na uz zdravnika ciste nista našla. Rekla sta, da je počila in da sem zakrvavela v trebušno votlino. Poslala sta me domov,  dobila sem 1 teden bolniške in predpisan počitek. Čez dva dni moram na ponovni uz.

Zanima me, če je še katera od vas imela tako izkušnjo? Me lahko skrbi? In kaj je s to krvjo v trebušni votlini? 

clock-img

12.09.2007, 11:27

clock-img

Anonimen

Če bi zakrvavela v trebušno votlino, bi te morali odpreti, ne pa domov poslati.Tole mi ne gre v račun user posted image

clock-img

12.09.2007, 12:26

clock-img

Anonimen

Pa to ni toliko krvi, da bi te mogli odprti. 

clock-img

12.09.2007, 12:43

clock-img

Anonimen

Jaz sem zaradi take ciste isto pristala na urgenci, 4. aprila letos. Cista je bila velika 5x3 cm. Mi ni počla, sem pa dobila injekcijo, da so mi krči minili, pa malo sem počivala na urgenci ob pol 2 zjutraj. Potem pa dopoldan do ginekologa, kateri me je urgentno naročil na laparoskopijo, katero sem imela junija. Takrat je bila cista velika 8x5 cm. Operacija je bila tako ali drugače nujna.
Glede na to, da ti je počila in te niso sprejeli v bolnišnico, so se pač tako odločili. Zaupaj jim. Pa fajn bi bilo, da greš do osebnega ginekologa, da ukrepa naprej on. user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2007, 15:12

clock-img

Ana Luna

pencil-img

604

Pušenjak me je pomiril ... Pravi, da večina cist poči na tak način, da kri v trebušni votlini ni kri, ampak bistra tekočina ali sokrvica, ki se bo sama resorbirala.
No, v bistvu sm vesela, da se je to zgodilo, mi vsaj ne bo treba odstranjevat ciste (čeprav je pa bolelo kot tristo user posted image user posted image user posted image !!!).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem