writing-img

počitnice

clock-img

05.05.2006, 16:13

clock-img

evica23

pencil-img

116

Pozdravljene!
Sem nova na forumu, s PDP 23.9. Zanima me kakšne izkušnje imate z dopustom, do kdaj gremo nosečke lahko na dopust in kako daleč. Ker imam pregled komaj konec maja, se najprej obračam na vas!
Hvala!

clock-img

05.05.2006, 16:46

clock-img

Anonimen

Če se dobro počutiš, greš lahko na dopust do praktično zadnjega dneva ....Če greš po SLO, ni problema, tudi če te kaj prehiti, saj lahko rodiš v vsaki porodnišnici. Za tujino ne vem; vemo samo, da bi se porodnišnic na Hrvaškem od daleč izogibala.

Potuješ lahko tudi kam dlje, z avionom, dovoljeno ti je do 1 teden pred PDP.

clock-img

05.05.2006, 16:54

clock-img

Nea

pencil-img

762

Potovanje z letalom je predvsem odvisno od letalske družbe. Pred tremi tedni sem letela z Jatom in so mi rekli, da brez zdravniškega dovoljenja lahko letim do 28. tedna. Po 28. tednu pa zahtevajo posebno zdravniško dovoljenje.

Kamorkoli boš šla-letela ne pozabi s seboj vzeti tudi materinsko knjigo. Jaz sem jo zadnjič pozabila, in so mi malo težili user posted image

Lp,
Nea

clock-img

05.05.2006, 16:59

clock-img

Anonimen

Imaš prav, to potrdilo zahtevajo VSE letalske družbe; podpisati je potrebno tudi izjavo, da sam prevzemaš tveganje poleta (ne vem, kako točno se temu reče). Ampak 1 teden prej (in en teden po porodu) pa te praviloma ne spustijo več na avion.

clock-img

05.05.2006, 21:21

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem šla v 6 mesecu samo do slovenske obale,naprej se nisem upala,zaradi grozečega prezgodnjega poroda.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

06.05.2006, 07:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem v 2. in 3. nosečnosti šla dober mesec pred PDP na Hrvaško obalo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

06.05.2006, 09:02

clock-img

muha1

pencil-img

666

Mene je moja gin. skoraj nadrla, ko sem ji omenila ( v 8. mes nos.), da bi šla na Slov. obalo. Češ, da so na avtocestah  gužve, pa kaj bomo delali, če v koloni dobim popadke, pa še rešilec ne bo moral do nas, pa... V glavnem smo ostali doma user posted image

clock-img

10.05.2006, 21:28

clock-img

_katka_

pencil-img

101

PDP imam 8.10 in konec junija nameravava na dopust v Grčijo. Ginekolog je rekel, da ni problema. Za letalo sem tudi jaz slišala, da od sedmega meseca dalje potrebuješ potrdilo zdravnika. Za tiste, ki imajo strah pred letenjem, pa po mojem tudi prej ni priporočljivo. Jaz bom le prosila za sedež pri prehodu, da se bom lahko malo sprehodila. Kakšno pijačo več bom pa zagotovo tudi uspela nažicat.

LP

clock-img

11.05.2006, 11:47

clock-img

Anonimen

PDP imam 25.09., pa bom šla v začetku julija na dopust na Krk...seveda pa vmes tudi na Slovensko obalo.......

clock-img

12.05.2006, 07:27

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

jaz imam PDP 6.09. in greva 30.06. na morje za 10 dni z avtom do Šibenika. Če se počutiš ok potem ni nobene panike, veliko vode in postankov pa še klima je priporočljiva

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem