cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

počitnice s 5-6-7 mesečnikom ??

clock-img

07.03.2009, 19:46

clock-img

N.SI

pencil-img

194

Ojla,

zanima me kam ste kaj hodili na počitnice, ko so bili vaši malčki stari 5-6-7 mesecev?? Je bila to sosednja HR (kateri del), ali so bili to predvsem apartmaji ali ste si celo "upali" v hotel? user posted image

S partnerjem ravno zbirava ideje pa me malo zanima, kam z najinim malčkom... Kje ste bili ekstra zadovoljni - s plažo in prostorom za sprehode? S partnerjem sva do sedaj hodila predvsem na "daljše destinacije", tako da bližjih krajev ne poznava tako dobro...

Hvala user posted image

clock-img

07.03.2009, 19:51

clock-img

rija

pencil-img

15589

pri 4 v Umagu, pri 8 v Baški. obakrat v hotelu.

...vox populi...

clock-img

07.03.2009, 19:53

clock-img

tintin

pencil-img

3293

kamp Straško, Novalja - Pag
bili v prikolici, tamal je bil star takrat 7,5m

clock-img

07.03.2009, 20:02

clock-img

silvy

pencil-img

174

S trimesečnikom smo bili na Rabu v apartmaju. Mi je full žal, da nismo šli v hotel, ker ne bi bila še s kuhanjem obremenjena. Zdaj, ko ima skoraj 2 leti me je z njim v hotelu prav sram. Zadnjič, ko smo bili v toplicah je metal sir na sosednjo mizo, olupke od banane. Noro! Potem smo jedli kar ločeno, enkrat jaz enkrat partner.
Dokler ne je goste hrane pa je hotel super. Čeprav smo mi tudi kasneje šli v hotel. Malo smo obroke prilagodili in imeli zmrznjene mineštrice s sabo. V hotelu so mi jo pogreli in skuhali paštico. Dala sem v termos in kosilo je bilo pripravljeno.

clock-img

07.03.2009, 20:12

clock-img

N.SI

pencil-img

194

metal sir na sosednjo mizo

hahah, ojoj, to je pa moralo biti - hudo user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2009, 20:22

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

IZVIRNO SPOROČILO: silvy

S trimesečnikom smo bili na Rabu v apartmaju. Mi je full žal, da nismo šli v hotel, ker ne bi bila še s kuhanjem obremenjena. Zdaj, ko ima skoraj 2 leti me je z njim v hotelu prav sram. Zadnjič, ko smo bili v toplicah je metal sir na sosednjo mizo, olupke od banane. Noro! Potem smo jedli kar ločeno, enkrat jaz enkrat partner.
Dokler ne je goste hrane pa je hotel super. Čeprav smo mi tudi kasneje šli v hotel. Malo smo obroke prilagodili in imeli zmrznjene mineštrice s sabo. V hotelu so mi jo pogreli in skuhali paštico. Dala sem v termos in kosilo je bilo pripravljeno.

Pa mi tud hodimo v apartma s tremi otroci najmlajši je bil lani star 4 mesce(smo bili na Pagu)pa gremo večkrat ven jest,drgač pa zunaj možek kej na žaru speče,pač za otroke lahko vedno kaj pripraviš kar pač v hotelu ne gre.Se pa ne obremenjujem z kuhanjem-vsak dan kosilo,raje gremo kam na kosilo ali večerjo.

clock-img

07.03.2009, 20:23

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

IZVIRNO SPOROČILO: silvy

Pa mi tud hodimo v apartma s tremi otroci najmlajši je bil lani star 4 mesce(smo bili na Pagu)pa gremo večkrat ven jest,drgač pa zunaj možek kej na žaru speče,pač za otroke lahko vedno kaj pripraviš kar pač v hotelu ne gre.Se pa ne obremenjujem z kuhanjem-vsak dan kosilo,raje gremo kam na kosilo ali večerjo.
letos gremo pa v Zadar seveda apartma.

< Sporočilo je popravil ajataja -- 7.3.2009 20:24:13 >

clock-img

07.03.2009, 22:06

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

stara je bila 2,5 meseca, bili smo v apartmaih v Izoli in je bilo super - septembra- ne prevroče, nič vwč gužve... mala je pa spala in jedla kot navita... ji je zrak očitno zelo dobro del.

Kar pojdite na dopust.. nič preveč ne komliciraj. V apartmaje smo šli, da sem lahko sama vodo prekuhavala za AM... se mi je zdelo lažje kot v hotelu, kjer moraš v kuhinji fehtat...

clock-img

08.03.2009, 08:00

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

greš tja, kamor ti je trenutno najbolj enostavno (tip nastanitve). dokler smo  morali tamali pripravljati kašice (ni marala frutkov), je bil to apartma ali kaj podobnega, zdaj so mi the best hoteli, ker mi ni treba še na dopustu skrbeti za hrano. lokacijsko je pa itak vseeno, gledaš samo toliko, da res niso le in samo skale, ampak saj to ni skoraj nikjer..seveda greste lahko tudi na daljše destinacije, zakaj pa ne? naša je bila lani na morju stara okoli 1 leta, pa smo bili kakšen mesec na barki, vsake par dni smo menjali destinacijo in je bilo brez problema, prvo leto pa smo bili sicer na vikendu, ampak bolj zato, ker nismo čisto dobro vedeli kaj bi user posted image

< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 8.3.2009 8:02:05 >

clock-img

09.03.2009, 08:44

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Z dojenčkom je najbolje da se odpraviš tja, kjer ni predolge vožnje, včasih je tako najboljša izbira letalo saj si v kratkem času tam kjer želišuser posted image .

Glede hrane, če ga dojiš pa ni velikega problema, tisti en obrok ali dva, ko ga ima pa vzameš zraven kupljene kašice ali žitno kašico, ki se zmeša z vodo pa je. Če izbereš hotel ti to v boljših hotelih tudi sami ponudijo.

Fino je, če je veliko sence in poti za sprehajat, bližina obale, ne prevroče.

Potem je čisto vseeno ali izbereš Hrvaško, Grčijo ali Ciper. user posted image  

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

09.03.2009, 13:55

clock-img

drum

pencil-img

81

Mi smo kampirali-prvič smo šli na dopust ko je bila tamala stara mesec in pol in to v kamp kjer ni bilo elektrike. Pa ni bilo nobenih problemov. Tudi s starejšima dvema smo prvič odšli ko so bile približno tolk stare-tudi nikoli problemov.

clock-img

10.03.2009, 10:40

clock-img

nborazem

pencil-img

126

s 3,5 mesečno punčko sva bile v campu, savudrija, od maja do sep. noro fajn.

Anže- 22.10.1999
Neža- 16.03.2008
PDP- 6.7.2009

clock-img

11.03.2009, 20:12

clock-img

livia

pencil-img

2395

pri 3 mesecih v Čatež - hišica podobno kot apartma
pri 5 mesecih Kranjska Gora - apartma in kamp Lignano - mobilna hišica
pri 9 mesecih smučanje Sexten - apartma
pri enem letu spet Čatež
pri letu in pol kamp Lignano Sabbiadoro s šotorom

Osebno imam raje apartmaje in ne hotele, a ti vseeno lahko priporočim hotel La Pergola v Lignanu. So prav prilagojeni za otroke. Dobiš pasirano kašo za otročke, ne začinjeno, stolčke, imajo igrala in klimatizirano igralnico, prijazni, oddajajo kolesa... Mi smo se lani preselili v ta hotel iz kampa, ker nam je bilo v mobilni hišici prevroče (bila je brez klime). Tudi okolica je fajn za sprehajat, se kopat,...
Za take male mi je fajn tudi Čatež. Pa naj bo to apartma ali hotel. Bazeni, sprehajalnih poti ful, igral, nekaj sence,...

Sicer je pa moje mnenje, da greš lahko s tako majhnim otrokom povsod, saj še niso neki nagajivi, čeprav se tebi mogoče zdaj zdi drugače. Komot si privoščite tudi kako daljšo destinacijo.

clock-img

14.03.2009, 09:07

clock-img

bilbo

pencil-img

200

4 mesečna v Rabcu
6 mesečna na Kreti
1,5 leto Tunizija

clock-img

20.03.2009, 14:11

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

2,5M KAMP MAREDA
9M TERME PTUJ APARTMA

clock-img

20.03.2009, 21:30

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

No, mi smo bili z 2 mesečnim v kampu, 6 mesečnim v Egiptu, 1 leto starim na Djerbi. Pa nikoli nobenih problemov... ne s hrano, ne z nastanitvijo... Sedaj v maju čakamo našega drugega sončka in že imamo rezervirane počitnice v Šibeniku, v hotelu. V hotel gremo, ker se meni na dopustu ne da kuhat... Kako bo pa to zgledalo z 2-letnikom in 2-mesečnikom vam pa potem javim...

clock-img

17.04.2009, 07:55

clock-img

Andra

pencil-img

825

pri petih mesecih začeli prakticirati letalo, enostavno in hitro.
hrvaški obali se izogibamo, ker mi ni do tega, da se vozimo cele ure....
Vedno v hotel in nikoli problemov.

clock-img

21.04.2009, 20:30

clock-img

anaya

pencil-img

490

Mi potujemo konec maja v Turčijo. Stara je 8 mesecev in me zanima kako prenašajo let in kaj definitivno ne smem pozabit vzet zraven?

clock-img

21.04.2009, 23:10

clock-img

jar

pencil-img

248

IZVIRNO SPOROČILO: Andra

pri petih mesecih začeli prakticirati letalo, enostavno in hitro.
hrvaški obali se izogibamo, ker mi ni do tega, da se vozimo cele ure....
Vedno v hotel in nikoli problemov.

a misliš, da se na hrvaško ne da it z letalom??????

mi smo šli v split (in nato na hvar) in enkrat direktno na brač; seveda se da letet tudi v cavtat, tam je sploh lepo

pri hčerkinih 5-6 m smo bili v kranjski gori (z okolico), ker je klima tam naravnost božanska

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem