writing-img

počitnice v zapotoku

clock-img

15.02.2006, 22:53

clock-img

karmy

pencil-img

2530

meni je dala ta tedn vzgojiteljica prijavnico in opis počitnic v zapotoku.. 30 km stran iz ljubljane...tam bodo 3 dni. moj mali je star 4 leta, in malo obotavljam ali naj ga pustim na te počitnice ali ne... user posted image  zdaj bi bil prvič sam z vrstniki 3 dni ... tam bo 45 otrok in 4 odrasle osebe ( vzgojiteljice in pomočnice)..in ne vem kako jih bodo obvladovale...mogoče me preveč skrbi, ampak pr malo večjih otrocih nikol ne veš kaj bodo ušpičl... kaj mislte?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

16.02.2006, 00:55

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naš je tud bil v Zapotoku v 1.razredu, torej pri 6.letih in imeli so se super user posted image  
saj ni tko daleč do Kureščka user posted image  

zadnje leto v vrtcu je bil pa na morju z vrtcem v Pacugu in so se tud imeli super user posted image

kr pusti ga, da se čimprej navadi, da gre kam tudi brez mamice user posted image  saj je že velik fant user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem