writing-img

pošta iz konzilija

clock-img

02.11.2006, 15:05

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Po dooolgem čakanju se je tudi za mene prižgala rumena luč. Dobila sem pošto iz konzilija, katero sem čakala od začetka januarja. Že drugi teden v petek imava z user posted image  razgovor v MB pri dr.Reljiču. Začetek postopka (špikanje) je  predviden konec januarja, začetek februarja. Pa se je le začelo premikat. juhuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2006, 17:19

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Bravo Neža, sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

03.11.2006, 08:22

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Bravo,Neži sem thole vesela zate.Torej po tvojem pisanju bom jaz končno dočakala pošto drugi mesec veselega decembra kot lani in bom v postpku nekje marca kot lani,samo upam,da bo tokrat uspešno.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

03.11.2006, 14:15

clock-img

tejčika9

pencil-img

45

no pa se je premaknilo. punce a vas lohk uprašam kok ste pa čakale na pošto za iui ker ste najbrž šle tud čez to. jaz čakam zdej en mesec pa me že ful matra kdaj bo. Hvala za vaše odgovore.
Tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2006, 10:00

clock-img

Neža81

pencil-img

717

tejčika.... tudi jaz sem jo čakala iz dneva v dan.... in to od januarja.... čakalna vrsta se je zelooooooo podaljšala, od 9 do 11 mesecev je po novem čakanja na pošto. Saj bo hitro minlo..... meni je zelo hitro...sploh zdaj ko je veseli december.... držim pesti zate, da boš hitro dobila pošto.

clock-img

04.11.2006, 10:29

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tejčika!

V MB se ne čaka na pošto za IUI,temveč za IVF.Vsaj lansko leto se ni in tudi prejšnji mesec sem še koristila en IUI in nisem rabila nobene pošte,le prvi dan M sem v ambulanto poklicala.IN naj ti čkanje hitroi mine,vsaj upam,da ti bo hitro v naši družbi.Tudi jaz čakam pošto za IVF v MB že deveti mesec in si bomo krajšale dneve tega zoprnega čakanja.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

04.11.2006, 20:25

clock-img

koala

pencil-img

5539

JEJJJJ Neža sem zelo vesela zate, zdaj bo pa en dva tri zaćetek špikanja. Pa le poročaj kako sta opravila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

05.11.2006, 10:05

clock-img

tejčika9

pencil-img

45

Punce jest sm v lj. pa moram počakat na vabilo za iui tko mi je sestra rekla pa da naj bi prišla v enem mesecu. To pa je že okoli in sm iz firbca vprašala, tko da hvala za odgovore tebi Nežika pa še enkrat čestitke

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem