cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poštempljane poštne znamke

clock-img

22.11.2010, 15:41

clock-img

paulinepu

pencil-img

154

Ta akcija je objavljena že na forumu Zbirateljstvo, pa je morda tukaj bolj ustrezno mesto... Kakorkoli...

Pozdravljeni,
obstaja akcija, ki poteka že kar nekaj let, a sem zanjo zvedela šele letos.
Gre za zbiranje poštempljanih poštnih znamk (slovenskih in tujih) za Misijonsko središče v Ljubljani.
Denar od prodaje gre za misijonarje, ki delujejo po svetu.

Znamke ni potrebno kakorkoli odstranjevati (saj s tem postanejo za filateliste neuporabne), naj bodo le tako ohranjene (odrezane s kuverte), da se ne poškodujejo zobčki.

Znamke zbiram jaz (ki jih odlepim, pregledam ali so poškodovane in sortiram), lahko pa jih tudi odnesete osebno v Misijonsko središče v Ljubljani.

Več o tem že:
http://www.ringaraja.net/forum/m_4697882/mpage_1/key_/tm.htm

Tudi z žigosanimi znamkami smo lahko dobrodelni.

clock-img

22.11.2010, 18:12

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ja to je pa res zelo stara akcija, saj smo mi že kot otroci zbirali znamke za ta namen, pa je od takrat minilo že 30 let. Jok kako res čas beži

clock-img

02.12.2010, 08:30

clock-img

paulinepu

pencil-img

154

In občudovanja vredno je, da gospod iz Trsta še vedno vztraja v akciji. user posted image

Tudi z žigosanimi znamkami smo lahko dobrodelni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem