writing-img

poštnina iz ZDA

clock-img

11.12.2008, 22:34

clock-img

pupa06

pencil-img

95

Kupujem majhno kuhinjo za 2-letno hčerko. Gledala sem trgovino "Step2", ki ima svoje zastopstvo tudi v Sloveniji hkrati pa primerjala cene v Ameriki z našimi in ugotovila, da so naše za 100% višje kot čez lužo. Mogoče katera ve, kolikšne so kaj poštnine za v Evropo ?

clock-img

12.12.2008, 08:28

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Odvisno od velikosti paketa in teže. Pa tudi od pošte preko katere ti pošljejo. Moraš pa tukaj zraven prištet še carino (ne vem kakšna stopnja je za igrače) in pa davek. Pa vprašanje je, če ti sploh pošljejo. Meni iz amazona puzzel niso hoteli poslat, ker so kao 'nevarna pošiljka', pa kock tudi ne.

Poglej še na kaki evropski strani.

clock-img

12.12.2008, 09:27

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Midva sva hotela naročit kapljice proti krčem  in je bila poštnina 30 dolarjev, 2x več kot kapljiceuser posted image .IN ja, ne pozabi še carine in davkauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.12.2008 9:28:17 >

clock-img

12.12.2008, 11:58

clock-img

tina1976

pencil-img

45

jaz čakam na pošiljko iz kanade (darilo) in ko sem klicala na carinsko upravo rs glede carine, so mi povedali, da pošiljke do 150 eur niso carinjene, nad to vrednostjo pa so (za npr. obutev 8% carine +20% DDV). ne vem pa, ali velja ta meja samo za darila, ki ti jih iz tujine po pošti pošljejo,  ali tudi za nakupe preko interneta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni