writing-img

po abraziji

clock-img

02.08.2006, 12:34

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!

Mi lahko poveste koliko časa ste po abraziji čakale preden ste začele ponovno delati na novi nosečnosti?

lep pozdrav!

clock-img

02.08.2006, 12:51

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Počakala sva do prve M, potem sem v naslednjem ciklusu spet zanosila. Ampak je bil spet ss (brez abrazije). Potem sva pa počakala 4 cikluse, da sem psihično prišla k sebi. Nakar je spet uspelo v prvo in zdaj tule poleg mene spančka rezultatuser posted image .

clock-img

02.08.2006, 13:28

clock-img

polona25

pencil-img

231

Jančika čestitam za tvojega sončka.
Jaz tud komaj čakam, da bomo lahko spet začeli delati na user posted image .

LP

clock-img

02.08.2006, 13:44

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Počakala sem eno user posted image , zdaj pa je mino že tretja, rezultata pa še ni.user posted image
LP

lana38

clock-img

15.08.2006, 19:59

clock-img

Liduškica

pencil-img

1

pO ABRAZIJI JE TREBA POČAKATI TRI MESECE, OD TEGA JE TAKO MESEC DNI PREPOVED SPOLNIH ODNOSOV, DA SI MATERNICA OPOMORE, POTEM JE PA SPET LAHKO AKCIJA - SE PRAVI NAJMANJ TRI MENSTRUACIJE. v NASPROTNEM PRIMERU LAHKO PRIDE DO SS ALI PA IZVENMATERNIČNE NOSEČNOSTI. TI ZDRAVNIKI NISO NIČ POVEDALI?

SE OPRAVIČUJEM ZARADI VELIKIH ČRK, NI BILO NALAŠČ ...

LPLP

clock-img

15.08.2006, 20:17

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Liduškica, ni cist tko. Cas cakanja je odvisem od visine nosecnosti ter tega, ali je bil naraven ss ali z abrazijo. Mnenja G pa se itak ful razlikujejo.
Ce je bil naraven in zgoden ss, je dovolj 1 M. V prvem trimesecju vecina svetuje, vsaj 2,3 M, v drugem pa 3-6 mesecev. Pomembno je tudi, da se poberes custveno po tem.
Kopanje in spolni odnosi so odsvetovani 2 tedna zaradi vecjega tveganja za kaksno okuzbo. Marsikatera raje pocaka do 1 M.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem