writing-img

po pdp

clock-img

25.12.2007, 00:43

clock-img

jagoda10

pencil-img

14

Vesel božič vsem!
Včeraj je bil moj pdp, vendar ni zaenkrat še nobenih znakov za začetek poroda. Ginekologinja mi je rekla, naj grem čez pet dni na pregled v porodnišnico, na forumu pa sem prebrala nekaj zapisov, da ste hodile na dva dni.
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje - tistih, ki ste rodile čez pdp?

clock-img

25.12.2007, 08:14

clock-img

anju

pencil-img

2573

rodila 9 dni čez. hodila sem na dva dni na ctg in spodi me je pregledal. 2x mi je delal tudi ultrazvok. se mi je zdelo, da je 9 dni dalj kot cela nosečnost. rodi rajš čimprej user posted image in srečno!

clock-img

25.12.2007, 08:39

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz sem rodila 14 dni čez PDP. Na dan PDP-ja sem imela amnioskopijo in CTG, potem sem pa hodila na amnio na vsake 3-4 dni in vsakokrat sem imela CTG. Ginekološko ali z UZ me niso pregledovali nič. Na koncu so mi porod sprožili, ker se našemu mulcu ni prav nič mudilo na ta svet.

Kakorkoli že bo, ti želim čimhitrejši porod, tebi in tvojim najdražjim pa srečen Božič in prekrasno leto 2008!

clock-img

25.12.2007, 08:40

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Rodila sem 9 dni čez PDP, po PDP sem hodila na preglede vsak 3 dan, na vsakem pregledu so mi naredili CTG ter vaginalni pregled, dvakrat pa sem imela tudi ultrazvok.
Želim ti da bi čimprej rodila!

clock-img

25.12.2007, 09:12

clock-img

Carovnica Mica

pencil-img

799

pri drugi bejbi sem bila 7x na amnio(na 3 dni,prvič na datum ko naj bi rodila),pri tretji bejbi pa samo 5x.prvič  sem rodila na pdp-je bil pa fant,nasim bejbam pa se ne mudi nikamoruser posted image

clock-img

25.12.2007, 10:08

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

pri nas v šempetru pri go, greš na dan pdp na pregled. naredijo ti ctg in gine pregled. tja hodiš na dva dni, ob nedeljah v porodnišnico. če 14 dni ni nič ti porod sprožijo. lahko pa tudi prej. gine pregled je samo prvič, nato samo ctg.

clock-img

25.12.2007, 22:41

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Rodila sem 5 dni čez rok.
1  dan pred PDP sem že šla na kontrolo v porodnišnico, nato pa na vsake 2 dni.
Jaz bi se na tvojem mestu kar šla pokazat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem