cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

po prvi menstru.

clock-img

29.10.2007, 19:40

clock-img

Anonimen

odkar ne jem vč KT, lahko začnemo delati na user posted image ? ali je to prekmalu? verjetno že večkrat napisano, a trenutno ne najdem nobenega nasveta. user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:19

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Kr na delo.

clock-img

29.10.2007, 20:21

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

pozdravljena,
mnemja G so različna nekateri pravijo počakat 3 mesece, drugi parvijo nič čakat kr začet, ker je takrat baje največ možnosti.

Tako da le pogumno in čimprej ti želimuser posted image

clock-img

29.10.2007, 21:45

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Meni je G rekla 3 mesece počakat in sem se tega držala, zanosila sem v  5. mesecu po jemanju KT.

clock-img

30.10.2007, 07:18

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Mislim, da je odvisno tudi od tega katere KT si jedla do sedaj. Meni je G rekel, da naj začnem kar takoj. Imela pa sem Diane.

clock-img

30.10.2007, 08:37

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Dobro je da se vsaj tri mesece počaka, da se telo malo očisti. Jaz sem zanosila po 6 mesecih prenehanja jemanja.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

30.10.2007, 09:18

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

jas sem tudi nehala, pa sem se odločla da bom do decembra počakala, ker mam res zelo neredno menzo sedaj. baje je fajn počakat vsaj tri mesece, če si prej dle časa jemala tabletke.
npr. jas sem jih jedla 8 let.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem