writing-img

pobarvana oblačila med pranjem

clock-img

05.01.2009, 18:23

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Kako jih rešit? Se sploh da?

clock-img

05.01.2009, 18:24

clock-img

rija

pencil-img

15589

ej, tebi pa dogaja danes user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

05.01.2009, 18:31

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

men pa danes res nič ne dogajauser posted image , mali je že cel dan v krčih in na rokah, tak da res nič ne dogaja, ne, ne, nič ničuser posted image . saj vidiš, da sem  že cel dan na kauču oz RR in tipkam z enim prstom

Ma smo dobili eno temno modro brisačouser posted image za božička in jo je mož dal prat, pa se je en malčkov pajac obarval v vijola-rozauser posted image

clock-img

05.01.2009, 18:36

clock-img

Anonimen

Morda pa viola kaj napovedujeuser posted image user posted image

clock-img

05.01.2009, 18:45

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Morda pa viola kaj napovedujeuser posted image user posted image

Le kajuser posted image , božič je že mimo, da bi bilo kaj brezmadežnegauser posted image , razen če ti že kaj rabišuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.1.2009 18:46:28 >

clock-img

05.01.2009, 18:46

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Kaj pa nasvetiuser posted image

clock-img

05.01.2009, 18:48

clock-img

rija

pencil-img

15589

sol za razbarvanje, mulleruser posted image

...vox populi...

clock-img

05.01.2009, 19:30

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih dala v lonec, s praskom in dvakrat prekuhala. Resila.
Vec pa ne vem, premalo izkusenj user posted image .

clock-img

05.01.2009, 22:28

clock-img

sttj

pencil-img

266

drugič pa uporabljaj LOVILEC BARV in tudi moža pouči o tem ,pa se ti to ne bo več zgodilo

clock-img

05.01.2009, 22:45

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Pri meni ta lovilec barv ni deloval, sem namerno dala prat nove temne kavbojke in neko svetlejšo staro majico in zraven te famozne lističe, ki naj bi barvo lovili. No pa je niso, je bila majica pobarvana.

mojeustvarjanje

clock-img

05.01.2009, 22:56

clock-img

sttj

pencil-img

266

jaz uporabljam samo tistega v rdeči škatli GREY,vse ostalo pa res ne pomaga

clock-img

06.01.2009, 09:08

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Če je svetlo oblačilo, ki se pobarva ga namočim v vodo v katero dam Domestos (čistilo). Domestos odstrani vse madeže, vendar tudi malo barve oblačila (če je npr. obarvano in ni belo). Ampak to ni nujno. Je odvisno od materiala.
Če pa so oblačila pisana pa namažem z eno žajfo, ki nam jo je prinesla teta iz Francije. Ta je zakon. Se pa dobi podobna žajfa tudi v Müllerju, ampak z njo nimam izkušenj. Torej madeže namažem z žajfo (oblačilo mora biti namočeno), potem nalijem gor še Vanish (ni nujno)-roza, in dam prat. Glih zadnjič sem pobarvala roza hčerkino kapo, ki jo je dobila iz Islandije s temno modro. Pa je sedaj spet lepa čista.

Aja, pa malo sreče moraš imeti, ker nekatere stvari so res kriza.

clock-img

06.01.2009, 09:13

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Vidš, to je pa tko k ne uporabljaš Pervola al kaj je že uno sranje k lohk mešaš cunje različnih barv pa se ne obarva.user posted image user posted image No kakorkoli že, tud tist Pervol al kaj je že je eno sranje, lih tko se obarva, tud men se je en pajacek obarval pa bomo mel ta bodi sam za doma, nč hudga ni, kuhala bodija ne bom v loncu k se mi zdi čist preveč zamudna zadeva, bo pa mal beneton barven bodi imel, nič zato, važno da je oblečen.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

06.01.2009, 10:37

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pajacek je temno moder z belimi črtami in ovratnikom. Bele črte so zdaj lila-roza in sploh ne paše k temno modri barviuser posted image . Saj je ta teden ravno prerasel pajacek, sam kaj ko sem ga hotela dat naprej, zdaj pa je tak grozno grduser posted image . Pa še ne vem al naj ga dam pupiki ali pubecuuser posted image user posted image user posted image .

Bom probala najprej v loncu skuhat, pol pa še rijino sol, če ne pa roma v smeti, si ne upam nobenmu dat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem