cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

podaljšanje porodniške-prosim pomoč!!

clock-img

09.12.2005, 14:55

clock-img

KIKI*

pencil-img

151

Živjo!
Naša Klara ima blago mitralno regurgitacijo in manjši defekt atrijskega septuma. Bile smo 3. dan po rojstvu v Pediatrični kliniki v LJ-3 dni.
Kod zdravniško mnenje imam samo odpustnico iz pediatrične klinike, ker imava kontrolo komaj pri enem letu-kaj naj naredim?!
Rada bi si podaljšala porodniško-če bodo seveda odobrili, pa me zanima, kateri obrazec moram poslati in ali ga lahko dobim z neta?
Adela

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

clock-img

09.12.2005, 15:08

clock-img

smrček

pencil-img

699

Pojdi na CSD in pri njih izpolni obrazec. Priložiti moraš pa vse izvide ki jih imaš.
Potem gre tvoja vloga na komisijo, kjer ti odgovorijo približno v 15 dneh.

Upam, da ti podaljšajo, saj sem jaz na enaki situaciji in čakam na odgovor komisije.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

09.12.2005, 15:44

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Dodaj vse izvide, pa prosi pediatrinjo, pisno opiše kakšno je stanje tvoje hčerke. Pa dosti sreče

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem