writing-img

podarim morskega prašička

clock-img

06.05.2009, 12:23

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

z kletko, hrano vglavnem cel komplet (kupljen pred 2 mesecema), ljudem ki si ga res želijo in bodo lepo skrbeli za njega.

Informacije na ZS!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

21.05.2009, 11:40

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Kaj ga res nobena noče user posted image

No slika je v mojem albumu.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

10.06.2009, 16:45

clock-img

.incy.*

pencil-img

1

Hojla moja hči si ga zelo želi in bili bi zelo prijazni z njim ker smo že imeli enega vendar smo ugotovili da je bil slep..no pa saj ni šlo zato da ga nismo hoteli ker je bil slep samo potem je zaradi te sleposti prišlo do bolezni in je naš vetrinar priporočil uspavanje za to smo to pač storili(da se ne bi matral).
No sicer gremo zdaj 24. junija na morje in nebi bilo dobro da bi ga zdaj vzeli . Če bi se dalo zmeniti bi ga morda lahko dala nam samo bi ga prišli iskati Julija.
Zanima me samo še:
Iz katerega kraja si(mi smo iz Lj):
in pa katerega spola in vrste je ta morski prašiček?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem