cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

podiranje lupčkov

clock-img

22.01.2009, 21:33

clock-img

keke

pencil-img

73

spet jaz.zdaj me pa zanima u kakšen položaj daste ve vaše majhne otročičke za podiranje kupčka.a je kaj narobe, če ga kdaj ne podre.ker meni ga ne zmeraj, ampak kadar jo daam spat, jo dam striktno na bok.

clock-img

22.01.2009, 21:35

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Podre ga prek rame ali z masiranjem trebuščka...

clock-img

22.01.2009, 21:59

clock-img

lewinsky

pencil-img

175

Najboljš mi je podiranje kupčka uspelo na rami.
Mojmu user posted image  tudi ni vedno uspelo,samo potem ga je pa včasih zvijalo.
Najhujš je bilo ponoči,ker je včasih trajalo tudi do pol ure da se kupček le podrl.

Za vsakim dežjem posije sonce!

clock-img

22.01.2009, 22:15

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Lepo se podre kupček če ga daš kot da sedi, seveda ga držiš in podpreš. V tem položaju se telo upogne naprej in zrak zelo hitro iztisne iz trebuščka. Istočasno npr. ko ga z levo roko držiš pod ritko, ga z desno lahno masiraš in je en,dva,tri.
Preizkušeno na več primerih.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

23.01.2009, 07:48

clock-img

cursa

pencil-img

208

Mi kupček podiramo na rami in nam kar uspeva. Na začetku je bilo pa kar težko. Med dojenjem je zaspala in se je ni dal zbudit. Potem se je zbudila, ker jo je črvičl po trebuhu, pol je še bruhala, in nato končno mirno zaspala.  

clock-img

23.01.2009, 08:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Podiramo na rami in na mojem trebuhu, včasih pa kar direkt v joško med hranjenjemuser posted image Na trebuhu mi najraje podre. Velikokrat pa sploh noče ali pa mi hkrati z kupčkom polije ali bruhne v loku. Če mi zaspi ali drema, pa ne podiram. 

clock-img

23.01.2009, 09:05

clock-img

Amam

pencil-img

108

Mi smo kupčke podirali čez ramo. Včasih je uspelo, včasih ne. Ni pa nikoli imel kakšnih problemov.
Lahko ga poskusiš dat tudi čez roko, tako da leži na celi roki na trebuščku.

Sem se pa čudila, kaj naj bi bilo podiranje lupčkovuser posted image . Simpatično.

clock-img

23.01.2009, 12:35

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Najboljš mi je podiranje kupčka uspelo na rami.
Mojmu tudi ni vedno uspelo,samo potem ga je pa včasih zvijalo.
Najhujš je bilo ponoči,ker je včasih trajalo tudi do pol ure da se kupček le podrl.

tudi nam

my little babygirl - moja največja sreča
-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem