writing-img

podložen jogi

clock-img

03.08.2009, 10:27

clock-img

anika87

pencil-img

767

Tiste, ki ste podložile jogi pod vzglavjem, za koliko ste ga dvignile? Jaz sem zložla skupaj eno rjuho in eno brisačo, se mi zdi da je to nekje 8 cm. A mislte, da sem ga preveč dvignila? 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

03.08.2009, 10:30

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Tiste, ki ste podložile jogi pod vzglavjem, za koliko ste ga dvignile? Jaz sem zložla skupaj eno rjuho in eno brisačo, se mi zdi da je to nekje 8 cm. A mislte, da sem ga preveč dvignila? 

Naj bi bilo do 30stopinj naklona. Jaz sem ta veliko brisačo zvila v rolo.

< Sporočilo je popravil miapia -- 3.8.2009 10:31:16 >

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

03.08.2009, 12:50

clock-img

flik

pencil-img

140

tudi mi smo meli enih 30 stopinj naklona. Ena zložena brisača, pa je pišek manj polival user posted image

clock-img

03.08.2009, 12:57

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jaz ti svetujem, da si nabaviš tole:
http://www.minisvet.si/kocke-dvig-vzglavja-p-1026.php

Nam super služi. Pri prvi punci, sem podlagala atlase, fascikle, brisače, vse živo, zdaj mam pa mir. Tamala kar skoz spi z dvema kockama, če je pa fud prehlad dodaš pa še tretjo. Super zadeva.

clock-img

03.08.2009, 13:29

clock-img

misamuk

pencil-img

239

Glej, če sem prav razbrala iz tvojih drugih postov, tvoj dojenček kar precej poliva. No, mi smo bili zaradi tega na Pediatrični, kjer so nam zabičali, da se ne dvigne samo vzglavje, ampak celotno ležišče mora biti pod kotom 30 stopinj. Tudi, če pogledaš na forum Pediatrija na med over netu, pod lepljive teme, imaš narisano, da samo podloženo vzglavje ni pravilno. Naša res spi pod kotom 30 stopinj, mora biti seveda zaradi tega zahaklana med nogicami, da ne zdrsi dol, ampak poliva pa nič več (trkam).
Mi smo kupili novo dno za posteljico (torej en kos lesa), ki je daljši od originalnega dna, zato se pač na eni strani, ko ga tlačiš v posteljico zatakne in ustvari "trikotnik". Joj, ne vem, če si predstavljaš. 8 cm se meni zdi nič, če otrok polica, zaradi tega ne bo nehal. Moje mnenje pač.
LP

clock-img

03.08.2009, 13:55

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ja, dvigniti je treba celotno ležišče in ne le vzglavja in jogija.

clock-img

03.08.2009, 14:33

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pod jogi sem dala eno debelo knjigo, kakih 6cm in je pomagalo, da je manj polivala. user posted image

clock-img

03.08.2009, 17:10

clock-img

anika87

pencil-img

767

Pa saj sem nagnila cel jogi, podložila sem pod vzglavjem, ampak pod jogijem, tako da ima naklon cel jogi. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

03.08.2009, 17:22

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Tiste, ki ste podložile jogi pod vzglavjem, za koliko ste ga dvignile? Jaz sem zložla skupaj eno rjuho in eno brisačo, se mi zdi da je to nekje 8 cm. A mislte, da sem ga preveč dvignila

Ne!!! Ampak premalo...

Če matematično izračunaš koliko moraš podložiti posteljico (120x60) pride nekje 17 cm... To je zlo veliko, ampak tako mora bit! Je pa to tak naklon, da bebice ponavadi lezejo "dol" in jih je treba s čim "zahaklat!, da jih non stop ne loviš, ko drsijo.
ha.
Naš ima že od 11 meseca tak naklon in je OK... Poliva ne, pa paše mu tut, ker lažje diha! user posted image

clock-img

03.08.2009, 18:45

clock-img

anika87

pencil-img

767

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Naš ima že od 11 meseca tak naklon in je OK... Poliva ne, pa paše mu tut, ker lažje diha! user posted image

Kaj ti pomeni ta že Belonchy? Moj je star 5 tednov in pol. user posted image

Zala,

clock-img

04.08.2009, 21:20

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Kaj ti pomeni ta že Belonchy? Moj je star 5 tednov in pol. user posted image

Jooooooooj... Se opravičujem - tiskarski škrat!!! user posted image

Naš ima že od 1 meseca...

Zdaj je star dobrih 7 mes. in že več kot mesec dni nima zdravil za reflux, samo že dvignjeno vzglavje (+ podiranje kupčkov)...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem