cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

podloga v maxi cosi lupinici

clock-img

23.09.2009, 18:32

clock-img

TeBo

pencil-img

17

Živjo, ali mogoče katera ve do katerega meseca (oz kilaže) se uporablja podloga za novorojenčka, ki je v maxi cosi lupinici?

clock-img

23.09.2009, 20:52

clock-img

khurde

pencil-img

2724

se mi zdi, da dokler ne drži glavice dost stabilno, mi smo imel kar do enega petega meseca; mala tudi ni bila tako velika, da bi jo ta podloga motila, pa sem pustila not dlje časa

If you're too open-minded, your brain will fall out.

clock-img

23.09.2009, 21:16

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Najmanj do 5 kg teže naj bi se uporabljala. Mi smo jo dali že pred 2. mesecem starosti ven, ker je bil enostavno prevelik in mu je bil tisti lok nad glavo že ful napoti (pa tudi težo 5 kg je že presegel), sem mu pa še potem nekaj časa podlagala 2 plenički not, da ni bila lupinica tako globoka - kar se tega tiče, je ful boljša ta nova metuljčkasta podloga, ki nima loka in ne ovira višine glave.

clock-img

23.09.2009, 21:41

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Mene pa zanima, če je že katera dala v stroj prat to ta novo, metuljčkasto podlogo (od modela 2009)? Na kolk ste jo dale prat? Je bila po pranju v dobrem stanju?
Drugače pa smo jo pri nas uporabljal nekje do 3. meseca.

clock-img

24.09.2009, 07:30

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Un penast trikotnik pod ritjo smo ven vzeli pri nekje 2 mesecih, za glavo pa smo obdržali in je imel do nekje 6 meseca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem