writing-img

podloga za miško

clock-img

04.06.2008, 20:36

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

A je katera dala narest podlogo za miško pri foto gm, k ti sliko gor dajo? Zanima me če na tej podlogi dela tut optična miška in v kokem času ti izdelajo podlogo?

Lp

clock-img

04.06.2008, 21:20

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Od kdaj je pa važna podlaga za optično mš??? jaz nimam nobene podlage nikjer pa vse miši dobr delajo...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

04.06.2008, 22:15

clock-img

Eva*

pencil-img

352

Podlogo naredijo približno v enem tednu. Drugače pa na barvastih podlagah skače miška.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

05.06.2008, 08:16

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Od kdaj je pa važna podlaga za optično mš??? jaz nimam nobene podlage nikjer pa vse miši dobr delajo...

Se strinjam.

clock-img

05.06.2008, 08:44

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Hja, mogoče ima pa Sandra kakšno specialno podlogo, recimo za posebno priložnost. Saj je dobra fora, podloga z miško z lastno  faco goruser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

05.06.2008, 08:55

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Se strinjam.

Evo, jaz pa za optično miš moram met podlogo. Imam namreč stekleno računalniško mizo in po steklu optika ne grabi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem