writing-img

podmet

clock-img

25.11.2007, 18:28

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Že miljonkrat me je razkuril ta user posted image podmet. Ko zgleda kosilo že zelo dobro in je treba samo še podmet narediti, da malo zgostim se vse preobrne.
Vedno mi nastanejo grudice iz mok, čeprav zelo dobro zmešam user posted image .
Kako naj poskusim, da bo lepo zgostilo jed in ne bo grudic? (npr pri: golažu, paradižnikovi omaki, ...)

clock-img

25.11.2007, 18:49

clock-img

a.jda

pencil-img

184

meni vedno uspe. Posebej v lonček daj par žlic moke in malo hladne vode, in potem zmešaj z žličko. Ko je malo premešano jas do konca zmešam s paličnim, nato pa vliješ notri v jed, kolkor pač rabiš.

clock-img

25.11.2007, 21:43

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Najprej v kozarcu zmešaj tako, da ne bo grudic, ampak to si itak rekla, da narediš. Ko vlivaš v lonec, vlivaj počasi in hkrati spodaj mešaj, v loncu.

clock-img

25.11.2007, 21:50

clock-img

Anonimen

A daš mrzlo vodo?

clock-img

25.11.2007, 22:45

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Najlažje je da podmet narediš, nato pa skozi cedilo vliješ v hrano ki jo kuhaš. Garantirano ne boš imela nobene grudice.
Pa veliko uspeha ti želim.

clock-img

26.11.2007, 10:01

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Jaz nikoli ne uporabljam podmeta - če že imam za zgostit kakšno stvar kar je zelo redko jo zgostim z naribanim surovim krompirjem.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem