writing-img

podnapisi

clock-img

30.09.2008, 11:03

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

A mi lahko katera pomaga?
Kako bi si na film dodala podnapise? Sem si že snela film, pa podnapise, sedaj pa ne znam tega združit.

Heeeeeelp!!!!

clock-img

30.09.2008, 11:06

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Film in podnapisi morata imeti identičen naziv datotek. 

clock-img

30.09.2008, 11:07

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Ja, samo če mu dam identičen napis mi comp jamra, da obstaja že datoteka s tem nazivom.

clock-img

30.09.2008, 11:19

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Sej so različne končnice datotek. (film ponavadi .avi podnapisi pa .srt ali kaj podobnega)

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

30.09.2008, 11:22

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Ja, ne spreminjaš končnic, ampak samo prvi del (tako kot je že lukec pojasnila).
Npr. če se film imenuje FILM.avi, podnapisi pa podnapisi.srt, moraš preimenovati to zadnjo datoteko v FILM.srt.

clock-img

30.09.2008, 11:27

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

ok naredila. Sedaj pa v Nerotu grem pod Podatkovni DVD ali ?

Še to...film ima tak naslov Mamma Mia, The Movie [2008] (Movie).CAM.avi. Je to ok? Sem sploh pravega snela dol?

Hvala

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 30.9.2008 11:30:58 >

clock-img

30.09.2008, 11:52

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Čakaj, kaj ti zdaj delaš? Hočeš gledati film ali ga zapeči na DVD?

Če hočeš preveriti, ali si pravi film potegnila dol, to preveriš v enem od predvajalnikov (BS player, Windows Media Player,....) - tukaj vidiš kvaliteto posnetka in še kaj. Da ne boš na koncu ugotovila, da imaš rusko sinhronizacijo user posted image

clock-img

30.09.2008, 11:57

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

CAM verzija je ponavadi zelo slabe kvalitete, saj so nekje s kamero snemali film. Najboljša verzija je dvdrip. Počakaj še malo, da pridejo ven filmo boljše kvalitete. Podnapise pa moraš snet točno za določen film. ne moreš kar spreminjat imena.
Če predvajaš film v BSplayerju, potem imaš nekje za klinit "dodaj podnapise" in greš tja, kjer imaš podnapise in jih dodaš. Se mi zdi, da v VLC media playerju pa kar primeš datoteko s podnapisi in jo flikneš v film. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

30.09.2008, 12:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

CAM verzija je ponavadi zelo slabe kvalitete, saj so nekje s kamero snemali film. Najboljša verzija je dvdrip. Počakaj še malo, da pridejo ven filmo boljše kvalitete. Podnapise pa moraš snet točno za določen film. ne moreš kar spreminjat imena.
Če predvajaš film v BSplayerju, potem imaš nekje za klinit "dodaj podnapise" in greš tja, kjer imaš podnapise in jih dodaš. Se mi zdi, da v VLC media playerju pa kar primeš datoteko s podnapisi in jo flikneš v film. user posted image

Se strinjam.

Pa v BS playerju ni treba, da je isto ime. Samo primeš in vržeš v film.user posted image  Aja, pa tudi podnapisi niso vedno sinhronizirani s filmom. Včasih je treba probat več datotek.

clock-img

30.09.2008, 12:02

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Vidim da je boljše da drugega potegnem dol. Film namreč. Pa ta BSPlayer, a ne? A je kak brez trojanca?

clock-img

30.09.2008, 16:17

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jah to pa ne vem, če je kakšen brez trojanca. Moj je. Sam mi ga je računalničar dal na računalnik. Mal pobrskaj po torrent straneh.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

30.09.2008, 19:48

clock-img

Anonimen

clock-img

30.09.2008, 19:59

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

zakaj pa ne rajš VLC ? je lažji za uporabo, pa še freeware (torej brez trojancev, legalni update-i etc)?

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

30.09.2008, 20:46

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

No sem si snela BS player in pa še PowerDvd. Bom poskusila. Mi bo sedaj raje brat posnel, ko mu to bolj greuser posted image . Naslednjič pa sama. Sem sedaj izgubila preveč živcev

clock-img

30.09.2008, 21:15

clock-img

Anonimen

Aja, zdaj me je Dulcinea opozorila. Ta moj BS player NE dela na visti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem