writing-img

podočnjaki

clock-img

06.01.2010, 11:26

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Pozdravljene/i!

Že skoraj celo življenje (odkar mi je pač videz pomemben), se obremenjujem s podočnjaki.Med nosečnostjo in po porodu so seveda še bolj opazni..

Nimam vrečastih podočnjakov, ali zabuhlih, tudi nimam "črnih" kolobarjev okrog oči, ampak modre podočnjake..Ker imam pa istočasno tudi bolj bledo kožo, zgledam brez pudra kot največji bolnik, depresivnež, ponočnjak, ipd...user posted image

Ima kdo od vas kako svojo izkušnjo, oz. še boljše kak nasvet kako vsaj omiliti modrikave podočnjake,če se že ne dajo odpraviti, da bom lahko kdaj tudi brez pudra...(Čeprav tudi ti pri prekrivanju niso najbolj uspešni)

Hvala za nasvete, odgovore..Ker sem že čist obupana nad tem...Rada bi zgledala, zdravo, polno življenja, energije, ne pa tako...

Aja, naj povem, da so pri nas noči lepo prespane, ker imamo pridnega otročkauser posted image

< Sporočilo je popravil kayica24 -- 6.1.2010 11:27:32 >

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

06.01.2010, 11:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
Ima kdo od vas kako svojo izkušnjo, oz. še boljše kak nasvet kako vsaj omiliti modrikave podočnjake,če se že ne dajo odpraviti, da bom lahko kdaj tudi brez pudra...(Čeprav tudi ti pri prekrivanju niso najbolj uspešni)

Pudri res niso, je pa Art Deco svinčnik zagotovo. Cena: 10€. Naprodaj? Vsaka bolje založena drogerija (jaz sem npr. kupila v Limoniju). In odkar sem ga preizkusila, sem 100%-na pripadnica tistega dela Art Decojeve kozmetike, ki je namenjena prekrivanju.

clock-img

06.01.2010, 11:34

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Mi imamo tudi pridnega otročka , čeprav so noči neprespane user posted image .

Za podočnjake (no moji so modro vijoličsti, tak moderen odtenek) imam kremo za okoli oči od afrodite sensitiv, korektor in mineralni puder. Probarala sem že marsikaj -samo podočnjaki ne gredo dol.
Mi pa pomaga , če grem parkrat v solarij, da dobim malo barvice, ker se po naravi prozorna user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

06.01.2010, 11:35

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
Mi pa pomaga , če grem parkrat v solarij, da dobim malo barvice, ker sem po naravi prozorna

A se da kje kakšno tvojo fotko videt? user posted image

clock-img

06.01.2010, 11:37

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Mi imamo tudi pridnega otročka , čeprav so noči neprespane user posted image .

Za podočnjake (no moji so modro vijoličsti, tak moderen odtenek) imam kremo za okoli oči od afrodite sensitiv, korektor in mineralni puder. Probarala sem že marsikaj -samo podočnjaki ne gredo dol.
Mi pa pomaga , če grem parkrat v solarij, da dobim malo barvice, ker se po naravi prozorna user posted image

No, potem sem pa tudi jaz moderna...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

06.01.2010, 11:50

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Mi pa pomaga , če grem parkrat v solarij, da dobim malo barvice, ker sem po naravi prozorna

A se da kje kakšno tvojo fotko videt? user posted image

čE SEM prozorna  - ne user posted image

Saj si me že videla.

Kajica ne obremenjuje se. Imamo inkorporiran modni dodatek user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

06.01.2010, 22:00

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Ne vem ravno, kaj svetovati. Malo te potolažim, da nisi edina.. tudi jaz jih imam user posted image . Jih imamo v familiji. V bistvu se ne obremenjujem prav zelo s tem, vsaj zaenkrat ne. Bom pa z veseljem prebrala tudi jaz kakšen uporaben predlog.  

clock-img

07.01.2010, 19:21

clock-img

čaki

pencil-img

1009

jaz imam zatečene vrečke pod očmi,non stop. če mal spim jih mam, če velik... uglavnem ne upam se v ogledal pogledat.
groza me je.
pa ni kej pomagat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem