writing-img

podobne izkušnje

clock-img

23.07.2008, 13:31

clock-img

Anonimen

Ojla punce...no tudi jaz sem končno dočakala magični +. Vendar me vseeno nekaj zanima.... Pred 14 dnevi sem bila pri G, videl je črno pikico (napisal PDP)-bila sem v 5t/1d.
Prejšnji teden sem bila zopet pri G in je videl vrečko, noter pa rumenjakov mehurček (na slikci je pisalo +D 1.63cm). Kaj zdej ta cifra pomeni...je to velikost GV ali kaj? G je rekel, da je velikost normalna tem tednom-bila sem v 6t/1d. 
Rekel je,da če bo vse posreči, da naj bi naslednji teden slišala utrip srčka...
A je bila mogoče katera v podobni situaciji?

Prosim pomagajte mi in malo napišite kako je bilo pri vas... vem, da nisem edina s takim primerom...zato se obračam na vas.. HVVALLLA VAMMM

clock-img

23.07.2008, 13:33

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ponavadi imaš prvi pregled šele pri cca 8t, ker je takrat tudi utrip srčka slišati, prej srček še ne bije....

nič ni narobe.

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

23.07.2008, 14:58

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

Ne skrbi, polno takih številk bo tvoj G vpisoval ali v MK ali v tvoj karton, pa ne boš vedela vse, za kaj je. Oziraj se na to, kaj ti pove! Jaz sem imela prvi UZ pri 6t in nekaj dni, torej v 7t, pa še ni bil viden srček. Je bil šele pri naslednjem pregledu, 7t6/7, to pa je že skoraj polnih 8 tednov. Tako da ne skrbi, nismo imele vse enako.

Končno smo trije:)

clock-img

23.07.2008, 18:20

clock-img

*nina*

pencil-img

686

pri meni se je v 6t videla gv in rumenjakov mehurček, ne skrbi, na naslednjem pregledu boš videla pa še utripuser posted image

clock-img

23.07.2008, 22:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Zato pa brezveze eni G naročajo pred 7t, pol se pa nič ne vidi. In ženska je samo zbegana. Okoli 7t se sigurno vidi že utrip srčka.

clock-img

24.07.2008, 13:31

clock-img

acitak

pencil-img

745

živio... prvi ultarzvočni pregled sem imela pri 6t3d pa se je vidla vrečk pa rumenjakov mehurček pa srček je že bil.. ker se je raztegoval plodek...vsaj  G je tako pritrdila

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem