cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

podpis očetovstva

clock-img

04.09.2008, 22:34

clock-img

asra

pencil-img

105

Zdravo
na CSDju smo že podpisali priznanje o očetovstvu ampak nismo dobili nobenega papirja. Bi ga morali dobit? Zanima me, da nam ne bo treba kasneje popravljat rojstnega lista pa da očeta kar takoj gor napišejo. Rodila bom pa v Ljubljani.

clock-img

04.09.2008, 22:41

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Midva sva na Ptuju dobila dva izvoda - enega zame in enega zanj. 

clock-img

04.09.2008, 22:42

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Nama so rekli, da ne dobiva nič, da to ostane pri njih in oni potem naprej urejajo.

clock-img

04.09.2008, 22:43

clock-img

panja

pencil-img

176

Mi smo to tudi uredili. Na CSD-ju smo dobili dva izvoda izjave o očetovstvu - enega mama, enega oče, eden za arhiv. So rekli, da naj ga imamo kar s sabo, ko gremo rodit, da bo lahko matičarka vpisala v rojstni list očeta in mati.

Komaj čakamo našega sončka!!! user posted image

clock-img

04.09.2008, 22:55

clock-img

asra

pencil-img

105

hmmm...se pravi da ga ponekod dajo, ponekod pa ne....nič ju3 bom poklicala pa rekla da naj mi dajo to stvar....sploh ker bom rodila 100 km proč od doma ...user posted image

clock-img

05.09.2008, 07:46

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

Mi smo priznanje očetovstva urejali pred rojstvom, takrat dokumentacije nismo prejeli, saj nismo imeli rojstnih podatkov kateri so bili potrebni. Sva se pa takrat oba podpisala.

Ko se je naš malček rodil, je fant naslednji dan poklical na CSD in 3 dan smo že imeli papirje doma, so kr po pošti poslali.

Kar je bilo zanimivo pa je to, da so nam na CSD rekli, da na rojstnem listu ne bo napisan oče. Vendar ko sem v porodnišnici dobila papirje za vpis v matično knjigo sem zavedla tudi očeta in tako smo dobili že popolni rojstni list. Nihče ni nič kompliciral, še vprašali niso ničesar, prav tako nisem imela nobenih papirjev o priznanju očetovstva.

Potemtakem bi lahko bil na rojstnem listu zaveden kdorkoli. Zanimivo ni kaj.

clock-img

05.09.2008, 08:01

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

3x je podpisal po porodu, pa je vseh 3x prejel 2 izvoda (MB občina)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.09.2008, 09:03

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

clock-img

05.09.2008, 10:29

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Mi2 sva to urejala pred porodom in sva dobila vsak po eno kopijo (Mb).

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

06.09.2008, 12:56

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kaj pa če si poročen.nekje sem brala da avtomatsko dobi očetovstvo.ali moram vseeno na socialno?user posted image user posted image

clock-img

06.09.2008, 15:04

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Če sta poročena, se ni treba ukvarjat s temi podpisis, ker je avtomatsko priznan kot oče.

clock-img

06.09.2008, 15:17

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Če sta poročena, se ni treba ukvarjat s temi podpisis, ker je avtomatsko priznan kot oče.

najlepša hvala za odgovor!imam prihranjeno 1 letanje po občinah in po socialnahuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem