cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poenostavljena vloga za vnovično uveljavljanje OD...

clock-img

15.12.2012, 20:28

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Naletela sem na tale članek...

Ministrstvi za pravosodje in javno upravo ter za delo, družino in socialne zadeve sta poenostavili vlogi za vnovično uveljavljanje pravice otroškega dodatka in znižanje plačila vrtca. Omenjeni vlogi bo večina staršev lahko vložila še ta mesec, starši, ki že imajo to pravico, pa lahko vložijo samo preprosto vlogo za njeno vnovično uveljavljanje.

Pa ne najdem linka do te poenostavljene vloge za vnovično uveljavljanje... user posted image

Lahko prosim katera link pripopa, če jo je našla. Hvala!

clock-img

15.12.2012, 21:56

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

LuLu, to sem tudi jaz našla, samo meni ne dela povezava na vlogo, tako da sem obupala in nesla sprintan špeh osebno na Csd ...

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

16.12.2012, 11:12

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Hvala Lulu, bom poskusila user posted image

Drugače pa itak lahko na CSD še vedno nesem celi špeh kot ZmajTolovaj user posted image

clock-img

16.12.2012, 11:26

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

sem sledila linku in oddala vlogo za PONOVNO uveljavljanje. Imam digitalno potrdilo in je trajalo cca. 2-3 minute, da sem na hitro prebrala in obkljukala ter oddala user posted image : To vlogo lahko izpolniš v primeru, da so vsi podatki enaki kot lani, je res simpluser posted image

clock-img

17.12.2012, 14:03

clock-img

felicia

pencil-img

2590

verjetno je vloga za PONOVNO odločanje samo v elektronski obliki

clock-img

17.12.2012, 14:58

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Vloga za ponovno odločanje je tudi v pdf formatu:
http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/sociala/vloga_zupjs_ponovno_uveljavljanje_otr.dodatek_vrtec_101212.pdf

Me pa zanima, kaj boste storili tisti, ki ste se pritožili, pa še niste dobili odgovora? Tudi oddali to vlogo za ponovno odločanje?
Kolikor sem brala, nikjer ne piše, da ne bi smeli, ampak glede na ažurnost - a to ne pomeni, da bi še enkrat odločili tako, kot je pač trenutno veljavna odločba (ki pa je očitno napačna)? user posted image
Hm, najbrž bom oddala še enkrat kar tisto polno z vsemi možnimi prilogami. Mogoče bom pa letos imela srečo, da bo o tem odločal referent, ki ve, kaj je pravzaprav stanovanjski kredit. Eh, sem kar slabe volje, ko se spomnim bistroumnosti tiste referentkeuser posted image ...

clock-img

17.12.2012, 15:37

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1

Vloga za ponovno odločanje je tudi v pdf formatu:
http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/sociala/vloga_zupjs_ponovno_uveljavljanje_otr.dodatek_vrtec_101212.pdf

Me pa zanima, kaj boste storili tisti, ki ste se pritožili, pa še niste dobili odgovora? Tudi oddali to vlogo za ponovno odločanje?
Kolikor sem brala, nikjer ne piše, da ne bi smeli, ampak glede na ažurnost - a to ne pomeni, da bi še enkrat odločili tako, kot je pač trenutno veljavna odločba (ki pa je očitno napačna)? user posted image
Hm, najbrž bom oddala še enkrat kar tisto polno z vsemi možnimi prilogami. Mogoče bom pa letos imela srečo, da bo o tem odločal referent, ki ve, kaj je pravzaprav stanovanjski kredit. Eh, sem kar slabe volje, ko se spomnim bistroumnosti tiste referentkeuser posted image ...

A stanovanjski kredit upoštevajo???
Ok, če vas prav razumem, izpolnim letos samo ponovno (poenostavljeno) vlogo, ker so tako ali tako vsi podatki ostali enaki?

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

17.12.2012, 16:14

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Upoštevanje stanovanjskega kredita je odvisno od občine. Ljubljana ga upošteva od 2. do 6. razreda (takrat ti znižajo za en razred). Sicer pa smo se pritožili še na druge izračune, ampak za tisto ne verjamem, da bo uspešno (izračun tistega viška kvadratov,...).
Sicer pa, če je vaša sedanja odločba pravilna in nimate nobenih sprememb, potem izpolnete samo to vlogo za ponovno uveljavljanje.

clock-img

17.12.2012, 21:41

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

meni tudi niso upoštevali stanovanjskega kredita, sicer ni ful visok, je pod 60 jurji, samo vseeno...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem