writing-img

pogosto kakanje?

clock-img

03.07.2007, 20:41

clock-img

jasnika

pencil-img

887

Pozdravljene,
imam 5 mesecev starega sina ki je začel zelo pogosto kakat, kaka na dve uri, ni driska je čisto normalno, naj še povem da zavrača flaško, ga več ne dojim in je vse obroke na žlico raznovrstno hrano, 5 različnih obrokov na dan, šraufa ga ne, edino me skrbi prepogoisto kakanjeuser posted image user posted image
Menite da je kaj narobe??

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

clock-img

03.07.2007, 21:00

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Men so rekli, da če pač poje več kolikor porabi in potrebuje, ta ostanek pokaka. Moj je tud ful kakal, no še zmeraj zelo veliko kaka. Veliko poje za svoje potrebe. To pa ni nič nenormalnega. Imamo jedce

clock-img

04.07.2007, 13:47

clock-img

urskas

pencil-img

683

po moje je to čisto normalno in odvisno od otroka. Tudi moja tavelika (2,5 leta) kaka dva do trikrat na dan vedno.

LP

clock-img

04.07.2007, 16:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ali mu daješ kaj tekočine za pit? Moja je tudi začela veliko kakat, odkar je GH. Kajti poleg obroka ji ponudim vedno tekočino in tudi drugače kar veliko spije čez dan. Mogoče je to razlog. Tudi odrasli, če več pijemo, gremo večkrat na WC.user posted image

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 4.7.2007 16:10:26 >

clock-img

04.07.2007, 22:31

clock-img

jasnika

pencil-img

887

moj sin kaka na 2-3 URE kar se mi zdi preveč, ja saj pije tudi pa lula, ampak saj lulanje me ne skrbi

no bom jutri poklicala njegovo zdr

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

clock-img

04.07.2007, 22:34

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mogoče je pa to reakcija n GH, ker črevo še ni pripravljeno na bolj raznovrstno hrano in se le ta ne prebavi ampak kar direktno izloči...Poskusi omejiti hrano na smo 1 ali 2 živili in boš videla kaj bo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem