IZVIRNO SPOROČILO: mlea
Jaz sem najprej želela imeti tak pograd, pa smo se potem odločili za posteljo nad posteljo in pri strani stopničke. Sem naredila primarjeve cen. Na koncu mi ga je naredil nek mizar za skoraj še enkrat ceneje.
ja sej klasičen pograd se da dobit ful poceni, baje že za 150e. v Ikei imajo tudi poceni pograd tisti ta železen.
ma tle pri tem kompleksu je še pod ta veliko posteljo ena velika omara, pa spodaj predali in ob pogradu še ena velika garderobna. v bistvu si sam skombniniraš in so pol tudi cene različne. Vsak kos te stane, če je pa v barvi, je še dražji. Tudi polička če je barvna je dražja ali predal, če je v barvi je dražji kot natur.
No ta naš kompleks je bil 1300e. Maš pa tudi cele sobice že za 400e. Odvisno kaj želiš.
To je bilo prvo pohištvo, ki smo ga kupili v našem stanovanju. In edino do zdaj.

Drugo je vse rabljeno iz druge roke. Sem si pa želela, da imata fanta novo sobico. Pa še noseča sem bla in me je dajal gnezditveni sindrom.