writing-img

pograd ali še eno posteljo

clock-img

13.04.2006, 16:12

clock-img

cinci

pencil-img

403

Namreč imava 17 mesečnico in 4 mesečnika,ki mu bo postala zibka premajhna.Zdej pa mene zanimajo vaše izkušnje ali ste kuple novo posteljo ali kar pograd pa ta večjega v pograd al kako.Oz kako mislite da bi se mi najbolj splačal,vsak nasvet dobrodošeluser posted image

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

clock-img

13.04.2006, 16:30

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Če imaš prostor naj imata vsak svojo posteljo, sicer pač pograd. Obstajajo pa take postelje , kjer imaš spodaj omaro, predale, ali/in pisalno mizo,... malo poglej naokrog, Mali princ je tud fajn, samo je drag. Pred časom so imeli eno fajn varianto v Rutarju (z omaro in pisalno mizo vred)

clock-img

13.04.2006, 18:17

clock-img

LEJLA

pencil-img

402

Zivjo

A vasa 17m ze spi v tapravi postljci?
Nas 22m se zmerej spi v posteljci z ograjo.
Cez dobre 3 mesece pa bo dobil bratca in mi smo mislni kupit se eno postljco z ograjo, ker si nisem mislna, da je ze zrel za svojo tapravo postljco.

Kdaj pa ste sli v tapravo postljco? A ste imel kej problemov?

lp

clock-img

13.04.2006, 18:54

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Ljela, naša 18m je šla s 17m v svojo posteljo. Je taka kot te tavelike, samo da nam je ata naredil majhno, nižjo, prilagojeno jogiju 135x65. Jo lahko pogledaš v mojem albumu, sicer je zlo temna slika, ampak približno se vidi. Naša Taja v njej fuuul uživa, v postleji z ograjco pa niti poda razno ni hotela biti - jok do onemoglosti.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem