writing-img

pograd za dojenčke??

clock-img

15.05.2005, 18:21

clock-img

Anonimen

madonca!:ups: na pol v spanju sem zdele premišljevala če naštimamo še enga mulčka, kam ga bomo dali? a obstaja kaka rešitev kao pograd al kej podobnga. a ma ma kera kako idejo?

lp, lara

clock-img

15.05.2005, 19:14

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

A že kej štimate:bravo:.

Naši prijatelji so imeli tako rešitev, da so pri zgornjem ležišču napeli tako kao ribiško mrežo, malo močnejšo, od roba postelje do stropa, pri nogah je bila pa luknja, da je dete zlezlo not.

clock-img

15.05.2005, 20:04

clock-img

Anonimen

še ne še. keke par mescov bomo še počakal, sam se mi pa že vse sorte zadeve podijo po glav

clock-img

15.05.2005, 22:11

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Nekateri imajo posteljo s predalom,v katerem spi drugi otrok, čez dan se seveda predal zapre in je v sobi prostor za igro.

clock-img

16.05.2005, 08:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

LARA heheheheeheheheeh... a te je zagrablo po srečanju?????????? :)-:)-:)-

clock-img

16.05.2005, 08:26

clock-img

viv_

pencil-img

9144

brskle - če se ti pa en ponoč dere ga pa v predal zapreš :)-

clock-img

16.05.2005, 10:06

clock-img

Anonimen

ti nauš vrjela! me je sicer že prej mal metal, po srečanju sem pa zapadla v eno tako evforijo k preden sem bla noseča s tiso :) grozna sem. desc se pa sam reži pa :bravo: juhu juhu prav :) nism si mislna da bo tolk nad mulci navdušen. :)

predal pa ne pride v poštev. morm stlačt že obstoječo zakonsko pojstlo, veliko omaro, komodo s previjalno, otroško pojstlo, pa pol še eno pojstlo v prostor 4x4 :) bomo že :)

lara

clock-img

16.05.2005, 13:46

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Ma sem ti rekla, da sem vidla prenosno postlco v dveh štukih. Pa se mi zdi da je blo to v BC v LJ. Drgač pa ne skrb, pridem k teb, pa bova že najdle plac še za eno postlco... sej 4*4 je kar dosti prostora. Tko da ti kar veselo naštimaj, pa bo.

Če ne bomo pa pogruntal en pograd, saj najbrž se bi dal.... bom mal razmisnla... ah ne, ko bo kej, bom začela razmišlat.

Tri štir zdaj..... deci so pa itak vedno za!

clock-img

16.05.2005, 14:08

clock-img

Anonimen

ti a veš da sem iskala to pojstlo po netu, pa je nism nikjer srečala. a se kej spomneš od kere firme je bla? :) ma kva trapam itak :) heh! kura zmešana :)

clock-img

16.05.2005, 14:11

clock-img

viv_

pencil-img

9144

LARA, en kolega ma dvojčke pa je sam nardu pograd... ti bom poslala slikce

clock-img

16.05.2005, 14:11

clock-img

viv_

pencil-img

9144

LARA, en kolega ma dvojčke pa je sam nardu pograd... ti bom poslala slikce

clock-img

16.05.2005, 14:17

clock-img

Anonimen

no dej da vidmo kva je ustvaru :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem