writing-img

pohvala osebju na urgenci

clock-img

25.04.2008, 08:23

clock-img

gala

pencil-img

301

Ker se nad urgenco vsi večinoma pritožujemo, bi rada za spremembo pohvalila osebje urgence. Včeraj sem peljala mojo Miško, ker si je poškodovala nogo. Parkirnega mesta zraven nisem dobila, zato sem jo nesla od parkirne hiše do tja. Šla sem skozi službeni vhod (ker je bil veliko bližje). Že na vratih me je počakal prijazen bolničar in mi ponudil voziček, da mi jo ne bi bilo treba več nositi. Na prijavah so naju vzeli naprej in ko je sestra videla, da je prestrašena, jo je takoj zamotila s štampiljkami, da se je sprostila. Tudi v sobi za preglede, kjer so naju prav tako vzeli pred ostalimi, so bili zelo prijazni. Tako da vsa pohvala vsem na urgenci!!!

clock-img

25.04.2008, 08:26

clock-img

Anonimen

Otroci imajo itak prednost.user posted image  Super za zadovoljstvo osebja.user posted image

clock-img

25.04.2008, 08:50

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Lepo je to slišat.user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2008, 09:14

clock-img

sani1

pencil-img

1382

gala- jaz jim bom pa prenesla tvoje pohvale. In res sem vesela, da si imela dobro izkušnjo. Niso vsi ljudje slabi, a ne?

Lep dan in čim manj obiskov na urgenci ti želim...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

clock-img

25.04.2008, 09:35

clock-img

Anonimen

Lepo user posted image user posted image user posted image .

Moram tudi jaz pohvaliti urgenco, sicer sem bila tam čisto iz banalnega vzroka, ker sem se vrezala v prst pred dvemi leti in so mi naredili dva šiva, z zdravnikom sva se fajn nasmejala, čakala sem pa mogoče pol urce in še za ta čas se je en stric, ki je prišel za mano, tudi z eno majhno ureznino, pritoževal, kako se doolgo čaka user posted image user posted image user posted image .

clock-img

25.04.2008, 09:44

clock-img

karinka

pencil-img

257

Jaz jih tudi moram pohvaliti. Lansko leto je nečakinja, ki je bila pri nas na počitnicah pojedla figurco od Človek ne jezi se in moram reči da so bili vsi izredno prijazni in so jo suoer zamotili, tako da ni čisto nič jokala !user posted image

clock-img

25.04.2008, 09:46

clock-img

gala

pencil-img

301

Hvala Sani1. Lepo se jim zahvali v mojem imenu!!!

clock-img

25.04.2008, 19:03

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

evo, še jaz. Lani, aprila, atipično vnetje slepiča; pa recimo da to ni bila ravno urgenca ampak IPP, čeprov so zdravniki isti, se mi zdi.
Kakorkoli, čakala sem sicer dolgo, ampak odnos zdravnikov in sester je bil odličen. Vsi profesionalni, prijazni, človeški - skratka vse pohvale. Pa še to - ko so končno ugotovili kaj mi je, so me ob pol desetih zvečer vzeli v operacijsko in me operirali. tko da user posted image za vse tamkajšnje zaposlene.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.04.2008, 19:53

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

In kje je ta prijazna urgenca?

clock-img

26.04.2008, 20:07

clock-img

Anonimen

Urgentni blok je razdeljen na IPP in na travmo.Ipp je internistična prva pomoč, travma je za poškodbe. + seveda kup ambulant, ki sodijo zraven-ginekologija, ...
Po mojem so bili v Ljubljani.

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 26.4.2008 20:19:00 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem